MicrosoftTeams-image (3)

Den ubesejrede stime endte brat

Vores stime med 14 kampe uden nederlag fik i dag sin ende. Efter en dårlig start hang vi efter MOL-Pick Szeged i dagens VELUX EHF Champions League kamp fra start til slut, og vi endte med et nederlag på 28-35.

Spillerne løb på banen til en fantastisk kulisse i Jutlander Bank Arena, hvor næsten 4.400 tilskuere skabte en utrolig ramme med en flot flag-tifo – og så var vi ellers klar til kamp.

Åbningen på kampen levede fra vores side desværre langt fra op til den forrygende kulisse. Det ungarske mandskab fik hurtigt skabt sig et hul, og det blev dermed op ad bakke fra start for vores vedkommende.

Szeged-mandskabet fik således skabt sig et forspring på 10 mål – stort set inden vi nåede at se os om. Vi fik slet ikke afvist gæsterne, der kom med stor fysik og masser af tempo fra første fløjt.

Det lykkedes os dog at få løsnet lidt op for tingene, og en god periode til at slutte første halvleg på fik bragt udeholdets forspring ned til fem mål ved pause, hvor stillingen var 17-22 efter en hæsblæsende første halvleg.

I anden halvleg spillede gæsterne en taktisk klog gang håndbold, hvor de fik punkteret kampen og enhver form for comeback, som vi forsøgte at levere.

Specielt deres store stregspiller Bence Banhidi voldede os store problemer, og foruden at score 11 mål selv skabte han også store huller til holdkammeraterne.

Vi må derfor sande, at vi aldrig var tæt på at hive point ud af dagens kamp. Kun i perioder spillede vi op til vores bedste, mens der i større dele af kampen sneg sig for mange fejl ind, da vi forsøgte at forcere tingene.

Det var derfor ikke nok mod et gæstende mandskab, der spillede forrygende god håndbold i store perioder af kampen.

Der skal lyde en kæmpe tak til de næsten 4.400 fremmødte, som sørgede for en fantastisk opbakning til drengene kampen igennem.

Nu skal vi hurtigt op på hesten igen, og den kommende uge byder heldigvis på to nye hjemmekampe, hvor vi skal forsøge at komme tilbage på sporet.

Første chance er på onsdag, hvor Fredericia kommer på besøg, mens vi søndag igen har Champions League håndbold på programmet, når de forsvarende tyske mestre fra Flensburg-Handewitt gæster Jutlander Bank Arena.

Køb din billet til disse opgør her.
 

MATCHFACTS:
 
Målscorere for Aalborg Håndbold:
Henrik Møllgaard 7, Mark Strandgaard 6, Sebastian Barthold 4, Mads Christiansen 4, Tobias Ellebæk 3, Benjamin Jakobsen 2, Magnus Saugstrup 2.

Målscorere for MOL-Pick Szeged:
Bence Banhidi 11, Bogdan Radivojevic 8, Jonas Källman 5, Dean Bombac 3, Dmitry Zhitnikov 2, Richard Bodo 2, Jorge Maqueda 2, Luka Stepancic 1, Mario Sostaric 1.

Redninger:
Kristian Sæverås: 5/26 (19 %)
Mikael Aggefors: 4/18 (22 %)

Mirko Alilovic: 3/20 (15 %)
Roland Mikler: 8/19 (42 %)

Udvisninger:
Aalborg Håndbold: 3 x 2 min.
MOL-Pick Szeged: 4 x 2 min. 

Dagens dommere var portugisiske Duarte Santos og Ricardo Fonseca.

Dagens tilskuertal i Jutlander Bank Arena var 4.382.

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Mors-Thy Håndbold Foto: Henrik Hansen
Aleks Vlah (15) Aalborg Håndbold

Vlah: Vi skal holde momentum mod BSH

Lørdag eftermiddag venter tredje slutspilskamp, denne gang i Silkeborg mod hjemmeholdet fra Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. Onsdag aften sikrede Aalborg Håndbold sig den anden af to mulige sejre i slutspillets pulje 1,...
02152024 Aalborg_HC Zagreb_1001

Pokalkamp mod Skive tirsdag

Næste runde i pokalturneringen afvikles på tirsdag 16. april, når Aalborg Håndbold gæster 1. divisionsklubben Skive fH. Opgøret er således sjette runde af Santander Cup 2024/25, hvor vinderen avancerer til...
arena-veszprem

Flyv med os til kvartfinalen i Veszprém!

Kom med Aalborg Håndbold og Rejsechefen til Champions League kvartfinalen i Veszprém! Nu har du mulighed for at rejse med holdet med privatfly til den vigtige kvartfinale i Veszprém. Afrejse...

Håndbold i verdensklasse