MicrosoftTeams-image (3)

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023.

Siden sommeren 2013 har Det Faglige Hus været hovedsponsor i Aalborg Håndbold – og samarbejdet runder derfor med forlængelsen en stor milepæl på 10 års godt samarbejde.

Det er noget, der glæder direktør i Aalborg Håndbold, Jan Larsen:

– Jeg er virkelig stolt over, at Det Faglige Hus ønsker at fortsætte som hovedsponsor på 10. år. Med vores mangeårige stærke og velfungerende samarbejde har vi i fællesskab skabt store resultater, og det glæder mig derfor, at vi sammen kan fortsætte med en aftale, der skaber stor værdi for begge partner.

Det Faglige Hus og Aalborg Håndbold har fulgtes hånd i hånd i snart ti år, hvor begge parter år for år har lagt mere på og er vokset sig store og førende inden for hvert sit felt. Det var derfor naturligt for Johnny Nim, landsformand i Det Faglige Hus, at forlænge samarbejdet.

– Vi er stolte af fortsat at være hovedsponsor i Aalborg Håndbold. Samarbejdet skaber stor glæde for mange af vores medlemmer samt giver os en unik markedsføring. Vi finder det derfor naturligt at være med på rejsen i Aalborg Håndbolds store udvikling, som vi glæder os til fortsat at følge og være en del af.

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Nordsjælland Håndbold Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold forlænger med Mads Hoxer Hangaard

Det 21-årige stortalent, der kom til Aalborg Håndbold i sommers, har forlænget sin aftale til sommeren 2026. Siden skiftet til Aalborg Håndbold fra Mors-Thy Håndbold i den forgangne sommer, er...
seb-kristian

Aalborg Håndbold forlænger med norsk fløjduo

Aalborg Håndbold forlænger kontrakten med den norske fløjduo, Sebastian Barthold og Kristian Bjørnsen, så begge nu løber indtil 30. juni 2025. Sebastian Barthold kom til klubben i 2017 og har...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark Arena
Aalborg Håndbold-GOG Foto: Henrik Hansen

Fortsat billetter til lørdagens premiere

Oplev Mikkel Hansens debut og bliv del af stemningen i Sparekassen Danmark Arena. Lørdag kl. 16.10 er Aalborg Håndbold klar til første kamp i den nye sæson i HTH Herreligaen,...