MicrosoftTeams-image (3)

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023.

Siden sommeren 2013 har Det Faglige Hus været hovedsponsor i Aalborg Håndbold – og samarbejdet runder derfor med forlængelsen en stor milepæl på 10 års godt samarbejde.

Det er noget, der glæder direktør i Aalborg Håndbold, Jan Larsen:

– Jeg er virkelig stolt over, at Det Faglige Hus ønsker at fortsætte som hovedsponsor på 10. år. Med vores mangeårige stærke og velfungerende samarbejde har vi i fællesskab skabt store resultater, og det glæder mig derfor, at vi sammen kan fortsætte med en aftale, der skaber stor værdi for begge partner.

Det Faglige Hus og Aalborg Håndbold har fulgtes hånd i hånd i snart ti år, hvor begge parter år for år har lagt mere på og er vokset sig store og førende inden for hvert sit felt. Det var derfor naturligt for Johnny Nim, landsformand i Det Faglige Hus, at forlænge samarbejdet.

– Vi er stolte af fortsat at være hovedsponsor i Aalborg Håndbold. Samarbejdet skaber stor glæde for mange af vores medlemmer samt giver os en unik markedsføring. Vi finder det derfor naturligt at være med på rejsen i Aalborg Håndbolds store udvikling, som vi glæder os til fortsat at følge og være en del af.

EHF Champions League håndbold i Aalborg.

Aalborg Håndbold - Kolstad Håndbold slut 27-25

Aleks Olah og Gøran Søgaard Johannessen

Returkamp mod Kolstad onsdag

Onsdag aften er der returopgør i Machineseeker EHF Champions League mod de norske mestre fra Kolstad, et opgør som Aleks Vlah her ser frem til. Efter lørdagens skuffende 30-30 resultat...
Lemvig2

Første pointtab en realitet

Efter en energiforladt indsats på udebane mod Lemvig-Thyborøn måtte Aalborg Håndbold lørdag eftermiddag nøjes med uafgjort 30-30 i Herreligaen. Lørdag eftermiddag var Lemvig-Thyborøn Håndbold næste udfordring for Aalborg Håndbold i...
BF Nordjyske Wallpaper (skin) 2560 x 1440

Black Week starter fredag på webshoppen

Fredag, lørdag og søndag er der Black Week på webshoppen, ligesom der fredag fra 9-15 er åbent i Sparekassen Danmark Arena. Her kan man købe de flotte Black Edition spillertrøjer...

Håndbold i verdensklasse