pokal header web

Det kører for os i slutspillet: Ny sejr på 33-22

Vi har ramt topformen på det rigtige tidspunkt. For anden kamp i træk – og på kun fire dage – vandt vi med cifrene 33-22. Denne gang over SønderjyskE, der var bagud 19-11 ved pausen, hvor kampen reelt var afgjort.

Vi udstråler spilleglæde, fight – og ikke mindst så spiller vi forrygende godt håndbold. Forsvaret tackler, så det smælder med Bagersted og Barud i front, målmændene står godt, og angrebsspillet flyder.

Fra kampens start viste højre backen Johan Jakobsson, at  han har ramt formen igen efter sin ryg-skade, og han hamrede boldene ind. Han blev  topscorer med syv fuldtræffere. Igen viste Mads Mensah Larsen og Kristian Kjelling flotte takter, og Jan Lennartsson har også fundet storformen på højre fløj.

Kampens udvikling gav igen cheftræner Jacobsen mulighed for at skifte ud i slutningen af kampen, og så var der også plads til at misbruge tre straffekast.

Sejren betyder, at vi nu har fem point i slutspilspuljen – et point efter KIF Kolding med seks point, mens Team Tvis Holstebro og SønderjyskE begge er uden point i puljen.

Der er landskamp-pause i næste uge, og næste kamp i slutspillet er hjemmekampen mod KIF Kolding København lørdag 13. april kl. 17.10.

Sebastian BARTHOLD, SF1 - SC Magdeburg vs Aalborg Håndbold, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 08.06.2024, Mandatory Credit © Uros Hocevar / kolektiff

Bjørnsen og Barthold i Norges bruttotrup

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med i den norske OL-bruttotrup, der samles til træningslejr i slutningen af juni. Træningslejren er en del af nordmændenes optakt til OL i...
3. DM-Finale HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Byd på de kampbrugte spillertrøjer nu!

Du kan nu sikre dig en helt unik souvenir fra guldsæsonen 2023/24 i Herreligaen. Også i år afholdes der auktion over spillernes kampbrugte trøjer fra opgørene i den danske Herreliga....
_HHD8042

Seks mand i Danmarks bruttotrup

Hele seks Aalborg Håndbold-spillere er med i landsholdets bruttotrup til sommerens OL i Paris. Således har landstræner Nikolaj Jacobsen mandag formiddag udvalgt 20 spillere til den bruttotrup der senere på...

Håndbold i verdensklasse