pokaler_header_new

Det kører for os i slutspillet: Ny sejr på 33-22

Vi har ramt topformen på det rigtige tidspunkt. For anden kamp i træk – og på kun fire dage – vandt vi med cifrene 33-22. Denne gang over SønderjyskE, der var bagud 19-11 ved pausen, hvor kampen reelt var afgjort.

Vi udstråler spilleglæde, fight – og ikke mindst så spiller vi forrygende godt håndbold. Forsvaret tackler, så det smælder med Bagersted og Barud i front, målmændene står godt, og angrebsspillet flyder.

Fra kampens start viste højre backen Johan Jakobsson, at  han har ramt formen igen efter sin ryg-skade, og han hamrede boldene ind. Han blev  topscorer med syv fuldtræffere. Igen viste Mads Mensah Larsen og Kristian Kjelling flotte takter, og Jan Lennartsson har også fundet storformen på højre fløj.

Kampens udvikling gav igen cheftræner Jacobsen mulighed for at skifte ud i slutningen af kampen, og så var der også plads til at misbruge tre straffekast.

Sejren betyder, at vi nu har fem point i slutspilspuljen – et point efter KIF Kolding med seks point, mens Team Tvis Holstebro og SønderjyskE begge er uden point i puljen.

Der er landskamp-pause i næste uge, og næste kamp i slutspillet er hjemmekampen mod KIF Kolding København lørdag 13. april kl. 17.10.

rene-skud-sparekassen.jpg

Forberedelserne fortsætter: Onsdag aften møder vi Kolstad

Lørdag indledte vi sæsonen med en testkamp mod Mors-Thy Håndbold, og onsdag aften venter næste kamp i forberedelserne mod den kommende sæson. Her kommer norske Kolstad Håndball på besøg i...
fælles-finale-

Alle billetter revet væk til spillerpræsentation 

Samtlige 2.000 pladser til årets spillerpræsentation 22. august bliver udfyldt.  På mindre end to døgn er de i alt 2.000 gratis adgangstegn til årets spillerpræsentation i Sparekassen Danmark Arena blevet...
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg
Aalborg Håndbold-THW Kiel Foto: Henrik Hansen

Voldsom interesse for årets spillerpræsentation

Flere end 1.600 fans har allerede afhentet billet til arrangementet 22. august. I alt kun plads til 2.000 deltagere. Da Aalborg Håndbold mandag kunne melde ud om muligheden for at...