pokaler_header_new

Det nye holds svendeprøve: Uafgjort 20-20 i Kolding

Det såkaldte nye hold bestod den store svendeprøve: 20-20 i Kolding i en kamp, hvor vi kun var 10 sekunder fra den store triumf. Et flot resultat over for det stærke hjemmehold, der for kun en uge siden rundbarberede BSV med ni mål.

I kampens døende sekunder lykkedes det Kolding at spille Cyril Viudes fri på stregen, og han scorede på kampens helt store profil, Ole Erevik. 

Bittert og igen manglede vi lige den sidste kynisme, da kampen skulle afgøres. 

Bortset fra det og en dårlig periode i slutningen af 1. halvleg var præstationen til ug med kryds og slange og glædeligt at se højre backen Isa Guardiola i aktion på den store scene. Trods ganske få træninger bag sig og manglende kendskab til medspillere gik han ind og viste sine evner i både forsvar og angreb. 

Kampens indledning bød på scoringskrig mellem Sander Sagosen og Bo Spellerberg, der fordelte kampens første seks mål imellem sig. Vi førte 8-6, men så gik der 11 minutter, inden vi scorede igen, og da havde hjemmeholdet bragt sig foran 11-8. Så 11-9 ved pausen. 

Vi kom igen stærkt ud til 2. halvleg med Erevik og forsvaret på toppen. Tre mål på stribe til føring på 12-11. Senere kom hjemmeholdet aldrig foran – kun på uafgjort ved 18-18, 19-19 og slutresultatet 20-20. Vi havde den største føring ved 17-14 efter 14 minutters spil. 

Cheftræner Jesper Jensen tøvede ikke med lade Magnus Saugstrup, der endnu kun er U 18-spiller og 19-årige Simon Hald spille sammen i midterforsvaret i kampens hektiske afslutning – modsat dobbelt så gamle spillere i hjemmeholdets midterforsvar. Flot af de unge. 

Ærgerligt og forståelig skuffelse i omklædningsrummet efter kampen over det “mistede” point, men stort, at vi allerede efter kun godt en måneds træning har et så stærkt forsvar. Dagens kamp var endda uden islændingen Olafur Gustafsson, der har været stærk i forsvaret i de første kampe. Han døjer med overbelastede knæ.

Skjern_180822

Nederlag i sidste test

Torsdagens testkamp mod Skjern Håndbold endte med et nederlag på 28-25. I en godt fyldt Vadumhal blev første halvleg indledt som lyn og torden med en velspillende nordjysk offensiv, samt...
skjern-png.png

Sidste testkamp i aften

Kl. 18.30 i Vadum står Aalborg Håndbold over for Skjern Håndbold, der er modstanderen i sidste testkamp inden tirsdagens Super Cup. Opgøret bliver således den sjette og sidste testkamp, hvor...
termansen

Christian Termansen: Fuld fokus på håndbolden

Den dengang kun 18-årige højre back, Christian Termansen, fik noget af et gennembrud på Aalborg Håndbolds hold i foråret. Ikke mindst i hjemmekampen mod Mors-Thy Håndbold 15. maj, hvor han...