MicrosoftTeams-image (3)

Direkte duel om andenpladsen onsdag aften i Skjern

Det gælder den direkte duel om andenpladsen i Boxer Herreligaen, når vi i morgen, onsdag kl. 19.00 møder Skjern Håndbold på udebane. En duel mellem to klubber med ambitioner om at spille med om titlerne i dansk herrehåndbold og samtidig to hold, der kender hinandens styrker og svagheder.

– Jeg tror ikke, vi kan overraske hinanden med noget taktisk, siger cheftræner Jesper Jensen før gensynet med den hal, han havde som hjemmebane i 13 sæsoner i den grønne Skjern-trøje. Det bliver dagsformen hos de to hold, der bliver afgørende. Begge hold har spillet mange kampe, det fysiske og mentale pres på nøgle-spillerne er stort, så vi er afhængige af, at vi holder samme niveau som f.eks. i kampen mod KIF Kolding København, siger Jesper Jensen.

Da de to hold mødtes i første kamp i ligaen i denne sæson, sluttede med med remis – 24-245 i Gigantium 13. september. I den aktuelle stilling er vi på andenpladsen to point foran Skjern Håndbold og Bjerringbro-Silkeborg. Skjern tabte i søndags 33-25 i lokalopgøret i Holstebro, hvor vi har fornøjelsen af, at spille på lørdag.

Med andre ord en uge, hvor stillingen i toppen kan ændre sig en del.

Da vi gæstede Skjern Bank Arena i december sidste år, tabte vi 35-20, men i semifnalerne i maj vandt vi begge kampe med ét mål.

Begge hold har udfordringer med skadede spillere, så først når dommerne, Mads Dahl Hermann og Jesper Madsen, fløjter kampen i gang onsdag kl. 19.00, ved de to holds trænere, hvem der spiller.

 

 

Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Norske fløje med ved OL-tests

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med, når Norge spiller tre testkampe i maj. 22 spillere skal repræsentere Norge ved Gjensidige Cup, som afvikles 9.-12. maj i Oslo. Her...
Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Fire mand udtaget til det danske landshold

Landstræner Nicolaj Jakobsen har fire Aalborg Håndbold-spillere med i den danske trup til maj måneds to testkampe. Således er Simon Hald, Mads Hoxer, Thomas Arnoldsen og Niklas Landin alle udtaget...
MTH1-4

Arbejdssejr i Thisted sikrede puljesejren

Med cifrene 33-27 tog Aalborg Håndbold den fjerde sejr i træk i slutspilspuljen. Hoxer, Vlah og Arnoldsen med hver fem mål. Efter komfortable sejre i de første tre slutspilskampe skulle...

Håndbold i verdensklasse