MicrosoftTeams-image (3)

Direkte duel om andenpladsen onsdag aften i Skjern

Det gælder den direkte duel om andenpladsen i Boxer Herreligaen, når vi i morgen, onsdag kl. 19.00 møder Skjern Håndbold på udebane. En duel mellem to klubber med ambitioner om at spille med om titlerne i dansk herrehåndbold og samtidig to hold, der kender hinandens styrker og svagheder.

– Jeg tror ikke, vi kan overraske hinanden med noget taktisk, siger cheftræner Jesper Jensen før gensynet med den hal, han havde som hjemmebane i 13 sæsoner i den grønne Skjern-trøje. Det bliver dagsformen hos de to hold, der bliver afgørende. Begge hold har spillet mange kampe, det fysiske og mentale pres på nøgle-spillerne er stort, så vi er afhængige af, at vi holder samme niveau som f.eks. i kampen mod KIF Kolding København, siger Jesper Jensen.

Da de to hold mødtes i første kamp i ligaen i denne sæson, sluttede med med remis – 24-245 i Gigantium 13. september. I den aktuelle stilling er vi på andenpladsen to point foran Skjern Håndbold og Bjerringbro-Silkeborg. Skjern tabte i søndags 33-25 i lokalopgøret i Holstebro, hvor vi har fornøjelsen af, at spille på lørdag.

Med andre ord en uge, hvor stillingen i toppen kan ændre sig en del.

Da vi gæstede Skjern Bank Arena i december sidste år, tabte vi 35-20, men i semifnalerne i maj vandt vi begge kampe med ét mål.

Begge hold har udfordringer med skadede spillere, så først når dommerne, Mads Dahl Hermann og Jesper Madsen, fløjter kampen i gang onsdag kl. 19.00, ved de to holds trænere, hvem der spiller.

 

 

Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk info til kampen mod TMS Ringsted

Læs praktiske informationer til eftermiddagens opgør i Herreligaen mod TMS Ringsted. Billetter Der er endnu ledige pladser til dagens kamp. Køb via linket herunder. Køb dine billetter her Har du...
Preseason Kamp 

Aalborg Håndbold SG Flensburg Hadewitt
Foto: Henrik Hansen
Sebastian Barthold (6) Aalborg Håndbold

Lørdagsbrag mod TMS Ringsted

Fløjspiller Sebastian Barthold vil lørdag være med til at sikre, at Aalborg Håndbold fortsat har maksimumpoint i Herreligaen når opgøret mod TMS Ringsted er afviklet. Læs optakt til kampen her....
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-MKD HC Eurofarm Pelister Foto: Henrik Hansen

Overlegen Champions League-sejr til Aalborg Håndbold

Den gode start på sæsonens europæiske opgør fortsatte onsdag aften, da nordmakedonske HC Eurofarm Pelister blev sendt hjem med et nederlag på hele 38-23. Sæsonens første hjemmekamp i Machineseeker EHF...

Håndbold i verdensklasse