MicrosoftTeams-image (3)

Direkte dyst om førstepladsen søndag

Aalborg Håndbold tørner søndag aften sammen med Skjern Håndbold i en direkte dyst om førstepladsen i slutspillets pulje 1. Læs optakt til opgøret med Henrik Møllgaard.

Seneste hjemmekamp endte i lørdags med en remis mod Ribe-Esbjerg, men den kamp har ikke fyldt meget hos spillertruppen i den forgangne uge.

– Ret beset har vi brugt meget lidt tid på selve kampen, fordi vi er så fokuserede på det der ligger foran os. Vi har også haft en pokalkamp midt i ugen mod Nordthy, og siden da har vi arbejdet hårdt i forhold til den afgørende hjemmekamp mod Skjern i morgen, lyder det fra rutinerede Henrik Møllgaard, der er overbevist om at vigtigheden af søndagens kamp nok skal sikre det rette spændingsniveau når første fløjt lyder.

– Jeg tror, at mange ting kommer af sig selv, når alt bliver sat på spidsen nu. Det her bliver en lille finale for os, før det for alvor starter med semifinalerne i næste uge. Så intensiteten på og uden for banen bliver automatisk højere.

– Man skal heller ikke glemme, at Skjern har lige så meget på spil som os, i forhold til deres drømme for afslutningen af sæson, så det bliver en kamp hvor der virkelig bliver skruet op for slåskampe og intensitet.Vi har haft nogle fede dueller med dem, både i denne og seneste sæson, så vi glæder os til endnu en kamp mod dem foran vores eget publikum, analyserer Møllgaard og uddyber:

– Skjern kommer ikke med noget der kan overraske os, vi ved hvor svært det bliver at nedkæmpe dem, for det har vi haft vores problemer med i sæsonen. Til gengæld er det en fed modstander, fordi de ligesom os prioriterer defensiven og samtidig har de fået skabt en fart i spillet med deres unge spillere.

– Tidligere har de været et mere skydende hold med for eksempel Eivind Tangen, men efter Lasse Mikkelsen har været ude noget tid, så har en fyr som Jakob Rasmussen virkelig løftet sit spil og han gjorde jo det onde ved os, da vi tabte i Skjern for nylig. Så han er en af dem vi skal holde øje med, for han har det med at spille gode kamp mod os, forklarer Aalborg Håndbolds forsvarsstyrmand.

Jeg tror, at mange ting kommer af sig selv, når alt bliver sat på spidsen nu. Det her bliver en lille finale for os, før det for alvor starter med semifinalerne i næste uge. Så intensiteten på og uden for banen bliver automatisk højere.

Inden kampen søndag får Aalborg Håndbold overrakt sæsonens fair play-pokal, og det glæder Henrik Møllgaard.

– Den pokal har vi efterhånden fået for vane at vinde, og det er ikke fordi vi har et fokus om ikke at være hårdt spillende, tvært i mod, men vi er meget bevidste om, at hvis vi skal have udvisninger, så skal det være fordi modstanderne slår sig.

– Vi forsøger altid at holde os fra alle de dumme ting, og vi har bestemt også vundet nogle kampe i denne sæson ved ikke at tage for mange udvisninger. Over- og undertalsspillet er blevet en essentiel del af håndbolden, og det kan ofte vise sig at være afgørende. Så det glæder mig da, at vi igen i år har været både fair og vindende.

Søndagens opgør mod Skjern skal afvikles i en allerede udsolgt Sparekassen Danmark Arena, og som altid når de store kampe kommer, så er publikum klar til at give den ekstra tryk fra tribunen – og det er noget der kan løfte holdet, forklarer ”Mølle”:

– Vi oplever altid enorm stor og fantastisk opbakning på hjemmebane, og det her bliver ikke anderledes, men vi ved også, at vi er ved at have et kræsent publikum. Ligesom vi glæder os til at det kun er de afgørende og sæsondefinerende kampe der er tilbage, så kan vi godt mærke det samme gælder for vores fans. Så vi glæder os til kampene, ligesom de gør, og vi ved at når det hele summer i arenaen, så kan vi sammen med få to plus to til at give fem fordi vi har Danmarks bedste hjemmebane, afrunder Henrik Møllgaard.

Søndagens opgør mod Skjern Håndbold fløjtes i gang kl. 18.00 i Sparekassen Danmark Arena. Det er endnu muligt at købe chancebilletter til kampen, samt nummererede siddepladser, såfremt der frigives ledige pladser.

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skanderborg AGF Foto: Henrik Hansen

Bredden viste atter sit værd i ny ligasejr

Alle mand kom i aktion fredag aften, da Aalborg Håndbold sendte Skanderborg-AGF hjem med et stensikkert 31-22 nederlag. Mindre end to døgn efter sejren over OTP Bank Pick Szeged i...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-GOG Foto: Henrik Hansen

Dansk landsholdstrup udtaget

Landstræner har fredag formiddag udtaget de spillere, der skal deltage ved landsholdssamlingen 13.-17. marts. Som verdensmestre er Danmark allerede udtaget til OL i paris, og derfor venter der ingen gældende...
Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk information til fredagens kamp mod Skanderborg-AGF

Læs praktisk information til aftenens opgør i Herreligaen mod Skanderborg-AGF i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til aftenens kamp, find dine pladser via linket herunder....

Håndbold i verdensklasse