pokaler_header_new

Direktør Jan Larsen: Det har ikke været godt nok…

Efter den flotte premiere-sejr på hjemmebane over Skjern Håndbold er vi løbet ind i skuffende nederlag på udebane til både Mors-Thy Håndbold og Skanderborg Håndbold. Specielt angrebsspillet har været usikkert og præget af mange fejl.
 
– Det har ikke været godt nok, siger direktør Jan Larsen. Jeg er  løbende i dialog med både trænerstaben og spillerne om de udfordringer, de første kampe har budt på. Alle parter erkender, at niveauet skal forbedres i de kommende kampe, og jeg ved, at der arbejdes stenhårdt på det ved alle træninger. 

– Vi skal videre, og på mandag har vi chancen for at vende skuden, når vi møder Ribe-Esbjerg HH i Jutlander Bank Arena. Vi glæder os til at spille igen i de flotte rammer og foran vores store og trofaste publikum. Kampen på mandag kan og skal være vendepunktet, så vi samtidigt får et godt afsæt til kampen mod Bjerringbro-Silkeborg lørdag i næste uge, hvor vi spiller i is-arenaen, siger Jan Larsen. 

På skadesfronten er venstre fløjen Håvard Tvedten sat lidt tilbage i bestræbelserne på at blive spilleklar igen. Han skal holde skulderen i ro i yderligere en-to uger, inden han igen kan begynde at træne med.
 
Stregspilleren René Antonsen nærmer sig comeback efter sin skulderskade, men det er endnu for tidligt at sige noget konkret om, hvornår han er klar til kamp.
 
Langtidsskadede Søren Westphal (korsbånd) og Olafur Gustafsson (springerknæ) er fortsat ude på ubestemt tid.
 

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...