MicrosoftTeams-image (3)

Direktør Jan Larsen: Det har ikke været godt nok…

Efter den flotte premiere-sejr på hjemmebane over Skjern Håndbold er vi løbet ind i skuffende nederlag på udebane til både Mors-Thy Håndbold og Skanderborg Håndbold. Specielt angrebsspillet har været usikkert og præget af mange fejl.
 
– Det har ikke været godt nok, siger direktør Jan Larsen. Jeg er  løbende i dialog med både trænerstaben og spillerne om de udfordringer, de første kampe har budt på. Alle parter erkender, at niveauet skal forbedres i de kommende kampe, og jeg ved, at der arbejdes stenhårdt på det ved alle træninger. 

– Vi skal videre, og på mandag har vi chancen for at vende skuden, når vi møder Ribe-Esbjerg HH i Jutlander Bank Arena. Vi glæder os til at spille igen i de flotte rammer og foran vores store og trofaste publikum. Kampen på mandag kan og skal være vendepunktet, så vi samtidigt får et godt afsæt til kampen mod Bjerringbro-Silkeborg lørdag i næste uge, hvor vi spiller i is-arenaen, siger Jan Larsen. 

På skadesfronten er venstre fløjen Håvard Tvedten sat lidt tilbage i bestræbelserne på at blive spilleklar igen. Han skal holde skulderen i ro i yderligere en-to uger, inden han igen kan begynde at træne med.
 
Stregspilleren René Antonsen nærmer sig comeback efter sin skulderskade, men det er endnu for tidligt at sige noget konkret om, hvornår han er klar til kamp.
 
Langtidsskadede Søren Westphal (korsbånd) og Olafur Gustafsson (springerknæ) er fortsat ude på ubestemt tid.
 

Santander CUP kvartfinale Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold Foto: Henrik Hansen

Stefan: Vi har ikke opnået noget som helst endnu

Cheftræner Stefan Madsen forventer en spændende kamp, når det søndag aften gælder Mors-Thy Håndbold på udebane til fjerde slutspilskamp. Starten på slutspillet har været endog rigtig god for Aalborg Håndbold,...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-BSH  Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold forlænger med Martin Larsen

Den erfarne bagspiller trækker også i sæsonen 2024/2025 i den røde Aalborg Håndbold-trøje, i hvad der bliver hans 11. sæson i klubben. Martin Larsen indledte sin professionelle karriere i Aalborg...
fans1

“Årets Aalborg Håndbold Fan 2023/2024”

Nu er det tid til at kåre sæsonens fan – nominér dine kandidater her! Aalborg Håndbold har mange fans, både i Aalborg, Nordjylland, i hele Danmark – og faktisk også...

Håndbold i verdensklasse