MicrosoftTeams-image (3)

Direktør Jan Larsen: Flot igennem svær periode

 -Vi frygtede det værste, da vi blev ramt af den ene skade efter den anden, men det er gået over al forventning – både i den hjemlige liga og i Champions League. Det har været en fornøjelse af følge holdet og den fokus, der har været hos spillere og træner-teamet.
 
Direktør Jan Larsen benytter landskamppausen til at stoppe op og evaluere de seneste ugers indsats og resultater – og samtidig uddele stor ros til både tilskuere og fans for den store opbakning.
 
-Fuldt hus i Gigantium til kampen mod HSV Hamburg til en fantastisk kamp, hvor vi havde fortjent det ene point, og i går havde vi f.eks. ca. 100 fans med til udekampen på Mors, hvor vi styrede løjerne på tilskuerpladserne. Nu ser vi frem mod en række afgørende hjemmekampe i Gigantium mod Drott Halmstad og SG Flensburg-Handewitt  i Champions League og  Skjern Håndbold og KIF Kolding København i ligaen. Det bliver håndbold på allerhøjeste niveau. Vi regner med at have Johan Jakobsson, Marcus Mørk og Stig Bugge klar til disse kampe, siger  Jan Larsen.
 
Næste hjemmekamp i Gigantium er onsdag 20. november kl. 19.30 mod Ribe-Esbjerg HH, og du kan købe billet til de kommende, spændende hjemmekampe her på hjemmesiden.
 
-Jeg både håber og tror, at vi får udsolgt i Gigantium  til flere af disse kampe, så det gælder om at købe billet i god tid, lyder opfordringen fra direktøren.
 

 

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Antonsen: Vi skal op på hesten igen

Lørdag eftermiddag venter næste udfordring for Aalborg Håndbold, når det på udebane gælder Ribe-Esbjerg i Herreligaen. Torsdag aften måtte Aalborg Håndbold bide i det sure æble, da det blev til...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Intens herrefight endte med dukkert

I et vaskeægte topbrag, der bølgede frem og tilbage, måtte Aalborg Håndbold se sig slået af Paris Saint-Germain, der i slutfasen hentede en firemåls-føring og sejrede 32-30. I hvad der...
Parkering oversigt

Kom i god tid i aften

Grundet tidligt kamptidspunkt, samt trafik- og vejrforhold opfordrer vi alle til at komme i ekstra god tid til aftenens Champions League-opgør mod Paris Saint-Germain i Sparekassen Danmark Arena. Samtlige billetter...

Håndbold i verdensklasse