pokaler_header_new

Direktør Jan Larsen: Flot igennem svær periode

 -Vi frygtede det værste, da vi blev ramt af den ene skade efter den anden, men det er gået over al forventning – både i den hjemlige liga og i Champions League. Det har været en fornøjelse af følge holdet og den fokus, der har været hos spillere og træner-teamet.
 
Direktør Jan Larsen benytter landskamppausen til at stoppe op og evaluere de seneste ugers indsats og resultater – og samtidig uddele stor ros til både tilskuere og fans for den store opbakning.
 
-Fuldt hus i Gigantium til kampen mod HSV Hamburg til en fantastisk kamp, hvor vi havde fortjent det ene point, og i går havde vi f.eks. ca. 100 fans med til udekampen på Mors, hvor vi styrede løjerne på tilskuerpladserne. Nu ser vi frem mod en række afgørende hjemmekampe i Gigantium mod Drott Halmstad og SG Flensburg-Handewitt  i Champions League og  Skjern Håndbold og KIF Kolding København i ligaen. Det bliver håndbold på allerhøjeste niveau. Vi regner med at have Johan Jakobsson, Marcus Mørk og Stig Bugge klar til disse kampe, siger  Jan Larsen.
 
Næste hjemmekamp i Gigantium er onsdag 20. november kl. 19.30 mod Ribe-Esbjerg HH, og du kan købe billet til de kommende, spændende hjemmekampe her på hjemmesiden.
 
-Jeg både håber og tror, at vi får udsolgt i Gigantium  til flere af disse kampe, så det gælder om at købe billet i god tid, lyder opfordringen fra direktøren.
 

 

flodman-profil

Andreas Flodman fuldender trekløveret fra Alingsås

Der var én, der var to, og nu er der tre spillere i Aalborg Håndbolds trup, der kommer fra den samme svenske klub, Alingsås. Først kom Mikael Aggefors i 2016,...
681F137B-CD5C-4FDA-B369-C5D408FA293A

Sejr i nordisk testkamp

Onsdag aften bød på et spændende nordisk brag, da vi tørnede sammen med Kolstad Håndball i en testkamp. Vi trak os sejrrigt ud af opgøret med slutcifrene 28-23 efter en...
rene-skud-sparekassen.jpg

Forberedelserne fortsætter: Onsdag aften møder vi Kolstad

Lørdag indledte vi sæsonen med en testkamp mod Mors-Thy Håndbold, og onsdag aften venter næste kamp i forberedelserne mod den kommende sæson. Her kommer norske Kolstad Håndball på besøg i...