MicrosoftTeams-image (3)

Direktør Jan Larsen: Flot igennem svær periode

 -Vi frygtede det værste, da vi blev ramt af den ene skade efter den anden, men det er gået over al forventning – både i den hjemlige liga og i Champions League. Det har været en fornøjelse af følge holdet og den fokus, der har været hos spillere og træner-teamet.
 
Direktør Jan Larsen benytter landskamppausen til at stoppe op og evaluere de seneste ugers indsats og resultater – og samtidig uddele stor ros til både tilskuere og fans for den store opbakning.
 
-Fuldt hus i Gigantium til kampen mod HSV Hamburg til en fantastisk kamp, hvor vi havde fortjent det ene point, og i går havde vi f.eks. ca. 100 fans med til udekampen på Mors, hvor vi styrede løjerne på tilskuerpladserne. Nu ser vi frem mod en række afgørende hjemmekampe i Gigantium mod Drott Halmstad og SG Flensburg-Handewitt  i Champions League og  Skjern Håndbold og KIF Kolding København i ligaen. Det bliver håndbold på allerhøjeste niveau. Vi regner med at have Johan Jakobsson, Marcus Mørk og Stig Bugge klar til disse kampe, siger  Jan Larsen.
 
Næste hjemmekamp i Gigantium er onsdag 20. november kl. 19.30 mod Ribe-Esbjerg HH, og du kan købe billet til de kommende, spændende hjemmekampe her på hjemmesiden.
 
-Jeg både håber og tror, at vi får udsolgt i Gigantium  til flere af disse kampe, så det gælder om at købe billet i god tid, lyder opfordringen fra direktøren.
 

 

Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Norske fløje med ved OL-tests

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med, når Norge spiller tre testkampe i maj. 22 spillere skal repræsentere Norge ved Gjensidige Cup, som afvikles 9.-12. maj i Oslo. Her...
Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Fire mand udtaget til det danske landshold

Landstræner Nicolaj Jakobsen har fire Aalborg Håndbold-spillere med i den danske trup til maj måneds to testkampe. Således er Simon Hald, Mads Hoxer, Thomas Arnoldsen og Niklas Landin alle udtaget...
MTH1-4

Arbejdssejr i Thisted sikrede puljesejren

Med cifrene 33-27 tog Aalborg Håndbold den fjerde sejr i træk i slutspilspuljen. Hoxer, Vlah og Arnoldsen med hver fem mål. Efter komfortable sejre i de første tre slutspilskampe skulle...

Håndbold i verdensklasse