MicrosoftTeams-image (3)

Direktør Jan Larsen: Fornem sæsonstart

Sæsonen har indtil nu budt på fem kampe med fem sejre – en sejr i pokalen og fire i ligaen.
 
– Vi glæder os over resultaterne indtil nu. Vi har vundet alle fem kampe med mindst seks mål, forsvaret har fungeret perfekt og målmændene har stået godt på skift. Desuden har vi vist koncentreret spil i angrebet, måske lige bortset fra dele af kampen mod Tønder i tirsdags, siger direktør Jan Larsen. 

– Alt dette er en god base for de kommende kampe, og jeg havde på forhånd gerne solgt de første fem kampe for fem sejre. Vi glæder os over, at vores bundniveau indtil nu er hævet, og så skal vi nu arbejde med at hæve topniveauet, så vi kan bevare placeringen helt i toppen. Jeg synes, alle spillere har budt ind og vist de rigtige attituder. 

Oktober byder på fem vigtige kampe, hvor vi for alvor bliver testet mod stærke hold. Næste onsdag , 5. oktober, spiller vi et tidligt topopgør på udebane mod de forsvarende danske mestre fra Bjerringbro-Silkeborg, og i perioder 15. -25. oktober har vi fire kampe, tre hjemmekampe og en udekamp.
 
– Det er fem kampe, hvor vi får hænderne fulde, men samtidig også mulighed for at bevise, hvad vi kan. BSV ser stærke og godt sammenspillede ud, og derefter kommer to kampe mod GOG og en kamp mod Ribe-Esbjerg. Det bliver også tætte kampe, siger Jan Larsen.  

Kampen mod GOG tirsdag 25. oktober er kvartfinalen i Santander Cup.
 
– En af sæsonens målsætninger for os er at komme i Final4, og derfor skal GOG besejres. 888ligaen tegner utroligt spændende og jævnbyrdigt, så jeg håber, vi kan fortsætte de gode takter. Sejre giver selvtillid, og det er altid en god ballast at have med i de tætte kampe, der venter, siger Jan Larsen.

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Intens herrefight endte med dukkert

I et vaskeægte topbrag, der bølgede frem og tilbage, måtte Aalborg Håndbold se sig slået af Paris Saint-Germain, der i slutfasen hentede en firemåls-føring og sejrede 32-30. I hvad der...
Parkering oversigt

Kom i god tid i aften

Grundet tidligt kamptidspunkt, samt trafik- og vejrforhold opfordrer vi alle til at komme i ekstra god tid til aftenens Champions League-opgør mod Paris Saint-Germain i Sparekassen Danmark Arena. Samtlige billetter...
Aalborg Håndbold - Lemvig Thyborøn Håndbold.

Praktiske informationer til torsdag aftens Champions League-kamp

Bliv klædt på til aftenens kamp med praktiske informationer om opgøret mod Paris Saint-Germain. Billetter Kampen er helt udsolgt. Skulle enkelte billetter blive frigivet fra sæsonkortholdere eller samarbejdspartnere vil de...

Håndbold i verdensklasse