pokal header web

Direktør: Kæmpe finalefest venter forude

Søndag sikrede vi os en finaleplads efter en hæsblæsende semifinalesejr over Bjerringbro-Silkeborg. Det betyder, at første finalekamp skal spilles i Jutlander Bank Arena på søndag 2. juni kl. 16.00.

Det bliver vores femte finaledeltagelse på ti år, og det er da også en glad direktør, der ser frem mod søndag.

– Først og fremmest er jeg utrolig stolt over det her hold. Vi formår at finde noget unikt frem, når det gælder allermest, og det glæder jeg mig til, at vi får mulighed for på den allerstørste danske scene på søndag, siger direktør Jan Larsen.

På banen er der lagt op til håndbold i topklasse, mens der også venter spillerne og publikum en absolut forrygende kulisse til søndagens finale.

– Jeg tør godt love, at der bliver en kæmpe finalefest i Jutlander Bank Arena. Interessen for kampen har været helt vanvittig, og spillere og fans kan med al sandsynlighed se frem til en udsolgt Arena med 5.000 håndboldglade tilskuere i feststemte finale-rammer – det bliver et gigantisk brag, slutter Jan Larsen.

Som sæsonkortholder har man naturligvis adgang til søndagens finalebrag. Har du ikke billet til søndag, skal du sidde klar ved tasterne i morgen, tirsdag, kl. 10.00, hvor vi åbner det officielle billetsalg.

Køb din billet på shop.aalborghaandbold.dk.

Har du sikret dig billet til finalekampen, har du allerede nu mulighed for at købe din billet til Carlsberg Caféen, hvor vi disker op med en lækker 3-retters finalemenu til kun 129 kr.. Læs mere og køb her.
 

Sebastian BARTHOLD, SF1 - SC Magdeburg vs Aalborg Håndbold, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 08.06.2024, Mandatory Credit © Uros Hocevar / kolektiff

Bjørnsen og Barthold i Norges bruttotrup

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med i den norske OL-bruttotrup, der samles til træningslejr i slutningen af juni. Træningslejren er en del af nordmændenes optakt til OL i...
3. DM-Finale HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Byd på de kampbrugte spillertrøjer nu!

Du kan nu sikre dig en helt unik souvenir fra guldsæsonen 2023/24 i Herreligaen. Også i år afholdes der auktion over spillernes kampbrugte trøjer fra opgørene i den danske Herreliga....
_HHD8042

Seks mand i Danmarks bruttotrup

Hele seks Aalborg Håndbold-spillere er med i landsholdets bruttotrup til sommerens OL i Paris. Således har landstræner Nikolaj Jacobsen mandag formiddag udvalgt 20 spillere til den bruttotrup der senere på...

Håndbold i verdensklasse