pokal header web

Direktør om CL-lodtrækning: Drømmescenarie

I går aftes blev der trukket lod til VELUX EHF Champions League gruppespillet, og direktør Jan Larsen ser det som noget af en drømmelodtrækning.

Der venter os nogle af de helt store kampe mod Europas største klubber i form af PSG, Barcelona, Flensborg og Pick Szeged, mens vi også får selskab af Zagreb, Elverum og Celje i gruppe A.

– Vi kunne ikke have ønsket os det bedre. Nogle af verdens største og mest profilerede hold kommer til Jutlander Bank Arena, og samtidigt er vi også havnet i en pulje, der giver os muligheden for videre avancement, udtaler Jan Larsen og fortsætter.

– Der er dog ingen nemme kampe i dette selskab, og vi skal uden tvivl spille op til vores bedste, hvis vi vil gå videre. Gør vi til gengæld det, så har vi gode chancer – også for at drille stormagterne, for Jutlander Bank Arena er ikke et nemt sted at spille, når det hele koger. Vi har derfor ikke tænkt at lægge os ned, uanset hvem der står på den anden side, slutter Jan Larsen.

Lodtrækningen faldt altså også ud således, at vi kan se frem til besøg fra klubber med flere danske islæt. Fra PSG er der tale om Mikkel Hansen og vores tidligere stregspiller Henrik Toft Hansen. For Barcelonas vedkommende er det landsholdsspillerne Kevin Møller, Casper U. Mortensen og Lasse Andersson. Flensborg kommer med Lasse Svan, Anders Zachariassen og naturligvis vores tidligere stregkæmpe Simon Hald. Derudover har norske Elverum også tre danskere på holdkortet den kommende sæson i form af Kristian Ørsted, Rasmus Boysen og Sebastian Henneberg.

Foruden de danske profiler bliver der naturligvis også lejlighed til at overvære flere af verdens største håndboldstjerner, mens vi desuden får besøg af et par øvrige tidligere Aalborg-spillere. Lovro Jotic har i denne sæson været en del af Zagrebs mandskab, Stefán Sigurmannsson tørner ud for Pick Szeged, mens vi selvfølgelig også kan se frem til et glædeligt gensyn med Aalborg Håndbold Hall Of Famer Sander Sagosen.

Som sæsonkortindehaver er man garanteret en plads til samtlige af vores hjemmekampe næste sæson inklusiv alle vores kampe i VELUX EHF Champions League. Du kan også fortsat nå at få fingrene i dit sæsonkort – læs mere her.
 

Sebastian BARTHOLD, SF1 - SC Magdeburg vs Aalborg Håndbold, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 08.06.2024, Mandatory Credit © Uros Hocevar / kolektiff

Bjørnsen og Barthold i Norges bruttotrup

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med i den norske OL-bruttotrup, der samles til træningslejr i slutningen af juni. Træningslejren er en del af nordmændenes optakt til OL i...
3. DM-Finale HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Byd på de kampbrugte spillertrøjer nu!

Du kan nu sikre dig en helt unik souvenir fra guldsæsonen 2023/24 i Herreligaen. Også i år afholdes der auktion over spillernes kampbrugte trøjer fra opgørene i den danske Herreliga....
_HHD8042

Seks mand i Danmarks bruttotrup

Hele seks Aalborg Håndbold-spillere er med i landsholdets bruttotrup til sommerens OL i Paris. Således har landstræner Nikolaj Jacobsen mandag formiddag udvalgt 20 spillere til den bruttotrup der senere på...

Håndbold i verdensklasse