MicrosoftTeams-image (3)

Direktør: Stolt af vores drenge

Vores syv VM-medaljevindere er alle tilbage, og de var i dag trukket i Aalborg Håndbold-træningstøjet. Det er en stolt klub-direktør, der ser tilbage på deres imponerende slutrunde, og han er spændt på nu at tage fat på en begivenhedsrig anden halvsæson.

Henrik Møllgaard, Magnus Saugstrup og Nikolaj Læsø var med hele vejen fra start til slut i Egypten, mens Benjamin Jakobsen var en del af truppen i første halvdel af slutrunden – de kan nu alle tilføje en VM-gulvmedalje til samlingen.

Mikael Aggefors, Felix Claar og Lukas Sandell spillede alle en vigtig rolle for det svenske landshold, der leverede et fantastisk VM, og de er hjemvendt med en flot sølvmedalje i bagagen.

Det er da også en særdeles stolt direktør, der sætter ord på deres bedrifter under VM-slutrunden i Egypten.

– Det har været helt fantastisk at følge dem, og det gør mig virkelig stolt at se, hvordan de har præsteret på den allerstørste scene. De har i den grad fortjent at blive hyldet, og det blev de også til dagens træning, som det nu engang kan lade sig gøre i denne tid – selvom vi da helst havde gjort det sammen med alle jer i en fyldt Jutlander Bank Arena, siger Jan Larsen.

De tilbagevendte spillere har en omgang træning mere på programmet, inden en travl februar med otte kampe kickstartes torsdag aften i Skanderborg.

– Vi glæder os til at komme i gang igen, og vi går en virkelig spændende halvsæson i møde. Det starter jo desværre uden tilskuere, men vi håber på at kunne få folk på lægterne i løbet af foråret. Det er trods alt det, der driver værket. For nu er fokus dog rettet fuldt mod torsdagens kamp og de efterfølgende udfordringer. Nu har vores VM-medaljevindere vist vejen, og vi vil da kæmpe hårdt for, at vi skal fejre mere metal til sommer – og helst af den fineste karat, slutter Jan Larsen med et smil på læben.
 

Dagens træning bød på glædelige gensyn og fejring af vores medaljevindere bl.a. med guld- og sølvkage leveret af Kvickly Vestbyen. Du kan se et sammenklip fra dagen på vores Facebook-side.

Mikael Aggefors er også tilbage i Aalborg i god behold, men han var ikke med til dagens træning. Han er dog tilbage på træningsbanen for fuld styrke onsdag.
 

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-KIF Kolding  Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold cruisede til sejr

Uden at spille sig ud sejrede Aalborg Håndbold onsdag aften over KIF Kolding, der måtte forlade Sparekassen Danmark Arena med et nederlag på 35-31. Efter lørdagens storsejr over GOG på...
Aalborg Håndbold - Lemvig Thyborøn Håndbold.

Læs praktisk info til aftenens opgør mod KIF Kolding

Læs praktiske informationer til aftenens opgør i Herreligaen mod KIF Kolding. Husk at vi fejrer “Legendedag” hvor du kan møde Håvard Tvedten. Billetter Der er endnu ledige pladser til dagens...
Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Norsten: Vi skal være klar fra start mod Kolding

Onsdag aften er Aalborg Håndbold tilbage på hjemmebanen i Sparekassen Danmark Arena, når KIF Kolding kommer på besøg til 7. runde i Herreligaen. Læs optakt med målmand Fabian Norsten. Efter...

Håndbold i verdensklasse