pokal header web

Direktør: Stolt af vores drenge

Vores syv VM-medaljevindere er alle tilbage, og de var i dag trukket i Aalborg Håndbold-træningstøjet. Det er en stolt klub-direktør, der ser tilbage på deres imponerende slutrunde, og han er spændt på nu at tage fat på en begivenhedsrig anden halvsæson.

Henrik Møllgaard, Magnus Saugstrup og Nikolaj Læsø var med hele vejen fra start til slut i Egypten, mens Benjamin Jakobsen var en del af truppen i første halvdel af slutrunden – de kan nu alle tilføje en VM-gulvmedalje til samlingen.

Mikael Aggefors, Felix Claar og Lukas Sandell spillede alle en vigtig rolle for det svenske landshold, der leverede et fantastisk VM, og de er hjemvendt med en flot sølvmedalje i bagagen.

Det er da også en særdeles stolt direktør, der sætter ord på deres bedrifter under VM-slutrunden i Egypten.

– Det har været helt fantastisk at følge dem, og det gør mig virkelig stolt at se, hvordan de har præsteret på den allerstørste scene. De har i den grad fortjent at blive hyldet, og det blev de også til dagens træning, som det nu engang kan lade sig gøre i denne tid – selvom vi da helst havde gjort det sammen med alle jer i en fyldt Jutlander Bank Arena, siger Jan Larsen.

De tilbagevendte spillere har en omgang træning mere på programmet, inden en travl februar med otte kampe kickstartes torsdag aften i Skanderborg.

– Vi glæder os til at komme i gang igen, og vi går en virkelig spændende halvsæson i møde. Det starter jo desværre uden tilskuere, men vi håber på at kunne få folk på lægterne i løbet af foråret. Det er trods alt det, der driver værket. For nu er fokus dog rettet fuldt mod torsdagens kamp og de efterfølgende udfordringer. Nu har vores VM-medaljevindere vist vejen, og vi vil da kæmpe hårdt for, at vi skal fejre mere metal til sommer – og helst af den fineste karat, slutter Jan Larsen med et smil på læben.
 

Dagens træning bød på glædelige gensyn og fejring af vores medaljevindere bl.a. med guld- og sølvkage leveret af Kvickly Vestbyen. Du kan se et sammenklip fra dagen på vores Facebook-side.

Mikael Aggefors er også tilbage i Aalborg i god behold, men han var ikke med til dagens træning. Han er dog tilbage på træningsbanen for fuld styrke onsdag.
 

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Kampprogram for Champions League-gruppespillet fastlagt

De 14 kampe i gruppespillet er nu fastlagt. Aalborg Håndbold indleder på hjemmebane mod de franske vicemestre fra HBC Nantes. Efter lodtrækningen til gruppespillet for et par uger siden er...
Aalborg Håndbold (DAN)- Telecom Veszprém (HUN) 2. kvartfinale i Champions League.

Aleks Vlah med Slovenien til OL

Det slovenske landshold til sommerens olympiske lege er i dag blevet udtaget, blandt andet med Aleks Vlah i truppen. Den sympatiske slovener bliver dermed den 9. spiller fra Aalborg Håndbold...
Mads HOXER HANGAARD, Ceremony, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 09.06.2024, Mandatory Credit © Axel Heimken / kolektiff

Skadet Hoxer udgår af OL-truppen

En pådraget ankelskade under landsholdets træning holder Mads Hoxer ude af de kommende Olympiske Lege. Skadens endelige omfang er endnu ikke fastlagt, men dog var den alvorlig nok til at...

Håndbold i verdensklasse