MicrosoftTeams-image (3)

Direktør: Vi starter med et brag!

I morgen spiller vi sæsonens første kamp i Jutlander Bank Arena – et brag af en pre-season kamp med besøg af det stjernespækkede mandskab fra Paris Saint-Germain.

Kampen fløjtes i gang kl. 19.30, og der kommer masser af liv i Arenaen både før og under opgøret.

– Vi kommer til at starte med et brag! Vi forventer mere end 4.000 tilskuere på plads i Jutlander Bank Arena, og inden kampen har vi stor åbningsfest i Carlsberg Caféen med 600 spisende gæster, siger direktør Jan Larsen.

– Interessen for kampen har været rigtig stor, og vi er glade for igen at kunne tilbyde håndbold i verdensklasse til det nordjyske håndboldpublikum, slutter Jan Larsen.

I Caféen vil der også være præsentation af vores nye spillere, som for første gang vil være iklædt vores helt nye specialdesignede spillertrøje. Den kan købes fra i morgen i vores merchandisebod.

Der er fortsat få ledige pladser tilbage. Du kan altså stadig nå at sikre dig din billet til kampen, hvor du kan opleve vores nye spillere for første gang i aktion, når Mikkel Hansen, Henrik Toft Hansen, Nikola Karabatic, Sander Sagosen & Co. gæster Aalborg. Køb din billet her.

 

vlcsnap-2024-02-22-11h40m18s193

Arnoldsen: Speciel oplevelse i vente fredag aften

Skanderborg-AGF er modstanderen i fredagens opgør i Herreligaen, en kamp hvor Thomas Arnoldsen ser frem til mødet med sine tidligere holdkammerater. Mindre end 48 timer efter sejren over ungarske OTP...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

Arena with light on.

Aalborg Håndbold beklager parkeringsoplevelse

Efter onsdagens kamp mod Pick Szeged opstod der store trafikproblemer på parkeringspladsen bag Gigantium, hvilket Aalborg Håndbold beklager. Dialog med Aalborg Kommune er i gang. En frustreret direktør Jan Larsen...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Forrygende comeback sikrer to vitale point

Et truende nederlag blev på flot fight vendt til sejr på 31-26 over de ungarske mestre fra OTP Bank Pick Szeged. Tre dage efter finalen i Santander Final4 ventede onsdag...

Håndbold i verdensklasse