pokal header web

Direktør: Yderst spændende pulje

 
I går aftes fik vi svar på, hvem vores syv modstandere bliver i den kommende sæsons EHF Champions League gruppespil – og der venter igen en sprængfarlig pulje med masser af verdensklassehåndbold på programmet.
 
Barca, Telekom Veszprem, THW Kiel, Aalborg Håndbold, HBC Nantes, HC Motor, RK Celje Pivovarna Lasko og HC PPD Zagreb – sådan lyder ingredienserne til næste sæsons EHF Champions League gruppespil, der starter i september.
 
Og det er en opskrift, der falder i direktør Jan Larsens smag.
 
– Jeg er rigtig tilfreds med lodtrækningens udfald – det er en yderst spændende pulje, vi er havnet i. Barca, Veszprem og Kiel er alle deltagere ved Final4, og der venter os selvfølgelig nogle brandkampe, hvor vi får mulighed for at teste os selv på allerøverste niveau, siger Jan Larsen.
 
– Kunne jeg helt selv have valgt, havde jeg gerne taget et nyt nordisk brag mod Elverum – men vi er stadig tæt på en drømmelodtrækning. Vi kan igen se frem til, at Nordjylland vil være centrum for nogle gigantiske kampe fra verdens største klubturnering, og vi glæder os vanvittig meget, fortsætter Jan Larsen.
 
Selvom vi er endt i noget af en dynamit-pulje, så er målsætningen klar.
 
– Vi går selvfølgelig efter at gå videre til 1/8-finalen. Vi havde store forhåbninger til vores chancer i den forgangne sæson, og vi er klar til at fortsætte, hvor vi slap, og på ny jagte store resultater på den internationale scene. Der venter os selvsagt mange svære udfordringer undervejs, men vi ved, at vi på vores bedste dage kan bide skeer med alle hold, slutter Jan Larsen.
 
 
Husk at du med et sæsonkort får adgang til samtlige af vores hjemmekampe den kommende sæson – naturligvis også inkl. ALLE hjemmekampe i EHF Champions League. Læs mere og køb her. 
 

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Kampprogram for Champions League-gruppespillet fastlagt

De 14 kampe i gruppespillet er nu fastlagt. Aalborg Håndbold indleder på hjemmebane mod de franske vicemestre fra HBC Nantes. Efter lodtrækningen til gruppespillet for et par uger siden er...
Aalborg Håndbold (DAN)- Telecom Veszprém (HUN) 2. kvartfinale i Champions League.

Aleks Vlah med Slovenien til OL

Det slovenske landshold til sommerens olympiske lege er i dag blevet udtaget, blandt andet med Aleks Vlah i truppen. Den sympatiske slovener bliver dermed den 9. spiller fra Aalborg Håndbold...
Mads HOXER HANGAARD, Ceremony, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 09.06.2024, Mandatory Credit © Axel Heimken / kolektiff

Skadet Hoxer udgår af OL-truppen

En pådraget ankelskade under landsholdets træning holder Mads Hoxer ude af de kommende Olympiske Lege. Skadens endelige omfang er endnu ikke fastlagt, men dog var den alvorlig nok til at...

Håndbold i verdensklasse