MicrosoftTeams-image (3)

Direktøren: Første halvdel mere end godkendt

Kampen i aftes mod TTH Holstebro var den sidste i første halvdel af 888ligaen, og efter at direktør Jan Larsen har sundet sig over nederlaget på 26-25, er det tid til at gøre status.
 
– Vi er på førstepladsen i 888ligaen med 20 point for 13 kampe, og det er det højeste antal point, vi nogensinde har opnået halvvejs i grundspillet. Jeg tøver derfor ikke med at konstatere, at sæsonen indtil nu er mere end godkendt. Ud over en stabil indsats i ligaen, har vi vundet de to kampe i Santander Cup og er klar til Final4 her i Aalborg i weekenden 4.-5. februar. 12 sejre i 15 kampe taler sit tydelige sprog, siger Jan Larsen.
 
Lige om hjørnet venter yderligere fire kampe her i december, inden der er pause i 888ligaen i januar på grund af VM i Frankrig.
 
– Vi har fire meget vigtige kampeforan inden jul. En god pointhøst i disse kampe giver os et godt afsæt før slutspurten sættes ind i februar og marts med de sidste ni kampe i grundspillet. Vi skal fastholde placeringen helt i toppen, så vi får så mange point som muligt med over i slutspillet.
 
Jan Larsen glæder sig generelt over spændingen og de mange gode kampe i 888ligaen.
 
– Vi har en fantastisk liga, og der er tæt kamp om placeringerne i hele rækken. 10-11 hold har chancen for at komme i slutspillet med de otte bedste hold, mens andre hold kæmper for at sikre sig bedste udgangspunkt i den nederste halvdel. Alle 14 hold er så stærke, at alle kan besejre alle, og det giver et super-produkt, siger Jan Larsen.
 
Cheftræner Aron Kristjansson sender sit hold i kamp igen allerede på lørdag kl. 15.00 i Jutlander Bank Arena, hvor modstanderen er SønderjyskE, der i aftes besejrede KIF Kolding København 31-25. Derefter følger udekamp i Aarhus på onsdag 14. december, hjemmekamp mod Skanderborg Håndbold lørdag 17. december og udekamp mod TM Tønder Håndbold fredag 23. december.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

jannick-green

Jannick Green: Knald eller fald kamp

Photo credits: PSG PHOTO I en tæt pulje spår den tidligere Aalborg-målmand kampen til at blive en knald eller fald-kamp for både Aalborg og PSG i jagten på en top...
Merch webshop opslag

Vi fejrer 1. søndag i advent på webshoppen

Hele første søndag i advent kan du få fri fragt på webshoppen når du bestiller for 200 kroner eller mere. Har du endnu ikke sikret dig julegaverne, så har du...
Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...

Håndbold i verdensklasse