MicrosoftTeams-image (3)

Direktøren ser tilbage på sæsonen

For en uges tid siden sluttede en lang og spændende sæson med et hav af store håndboldoplevelser. Det er derfor nu et passende tidspunkt at gøre status for sæsonen og sige tak for året, der er gået.

I løbet af sæsonen har vi spillet ikke færre end 57 betydende kampe, og vi har endnu engang vist, at vi er med, hvor det er allersjovest.

I VELUX EHF Champions League havnede vi i en af de stærkeste grupper nogensinde, og vi spillede flere gange lige op med nogle af verdens bedste hold. I den hjemlige pokalturnering var vi endnu engang med ved Final4, hvor vi hentede en bronzemedalje. Og var vi også med helt til slut, da medaljerne i 888ligaen skulle fordeles.

Selvom det ikke blev til nogle titler i år, er vi stadig utrolig stolte af vores præstationer – og vi har langt fra været alene på rejsen.

Ikke mindre end 109.106 tilskuere har overværet kampene i Jutlander Bank Arena denne sæson – et af de højeste tilskuertal i dansk håndbolds historie.

Derudover har mere end 3,5 millioner TV-seere fulgt os undervejs, og vi er stolte over at have delt denne sæsons rejse med så mange mennesker.

Opbakningen, vi har haft undervejs, har været helt unik, og det glæder mig virkelig at opleve den store støtte og interesse omkring klubben.  

Tilbage er blot endnu engang at sige tusind tak for året, der er gået – vi ses i sæsonen 2018/2019, hvor vi glæder os til at dele endnu flere fantastiske håndboldoplevelser med jer.

Ha’ en rigtig god sommer 🙂

/Direktør Jan Larsen
 

vlcsnap-2024-02-22-11h40m18s193

Arnoldsen: Speciel oplevelse i vente fredag aften

Skanderborg-AGF er modstanderen i fredagens opgør i Herreligaen, en kamp som Thomas Arnoldsen i sær ser frem til mod sin tidligere holdkammerater. Mindre end 48 timer efter sejren over ungarske...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

Arena with light on.

Aalborg Håndbold beklager parkeringsoplevelse

Efter onsdagens kamp mod Pick Szeged opstod der store trafikproblemer på parkeringspladsen bag Gigantium, hvilket Aalborg Håndbold beklager. Dialog med Aalborg Kommune er i gang. En frustreret direktør Jan Larsen...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Forrygende comeback sikrer to vitale point

Et truende nederlag blev på flot fight vendt til sejr på 31-26 over de ungarske mestre fra OTP Bank Pick Szeged. Tre dage efter finalen i Santander Final4 ventede onsdag...

Håndbold i verdensklasse