pokaler_header_new

DM-finale gentagelse lørdag 7/12 med Julehygge og spændende børneaktiviteter

Lørdag 7. december er der DM-finale gentagelse på programmet i Jutlander Bank Arena, når GOG kommer på besøg. Denne dag bliver også fyldt med julehygge og spændende børneaktiviteter.

På banen venter der altså et stort brag, når sidste sæsons finale skal gentages. Kampstart er kl. 14.00. Men inden startfløjtet lyder er der masser af spændende aktiviteter på programmet i Arenaen.

Fra kl. 12.00 afholder vi julefrokost i caféen, hvor der bliver serveret en lækker julemenu med alt, hvad der hører til, for kun 129 kr.. Læs mere og køb her.

Skal du komme i den helt rette julestemning, kan du passende iføre dig vores eksklusive Aalborg Håndbold julesweater. Kommer du i Carlsberg Caféen iført vores julesweater, vil du få en gratis øl/vand kupon. Du kan købe vores julesweater lige her.

For børnene er der også flere sjove ting på programmet. Der vil være åbnet for “Eniig Kids Corner”, hvor der bl.a. vil være flere hoppeborge, skydeskive, ansigtsmaling, konkurrencer mm. 

Børn i alderen op til og med 12 år kan denne dag også medbringe deres julesok. Så sørger vi for, i samarbejde med vores hovedsponsor Jutlander Bank, at denne bliver fyldt med godter i 1. halvleg.

Der er altså lagt i kakkelovnen til en spændende dag i Jutlander Bank Arena fyldt med julehygge og sjov for børnene – og selvfølgelig ikke mindst kulminerende med DM-finale gentagelsen på banen. 

Køb din billet lige her.
 

681F137B-CD5C-4FDA-B369-C5D408FA293A

Sejr i nordisk testkamp

Onsdag aften bød på et spændende nordisk brag, da vi tørnede sammen med Kolstad Håndball i en testkamp. Vi trak os sejrrigt ud af opgøret med slutcifrene 28-23 efter en...
rene-skud-sparekassen.jpg

Forberedelserne fortsætter: Onsdag aften møder vi Kolstad

Lørdag indledte vi sæsonen med en testkamp mod Mors-Thy Håndbold, og onsdag aften venter næste kamp i forberedelserne mod den kommende sæson. Her kommer norske Kolstad Håndball på besøg i...
fælles-finale-

Alle billetter revet væk til spillerpræsentation 

Samtlige 2.000 pladser til årets spillerpræsentation 22. august bliver udfyldt.  På mindre end to døgn er de i alt 2.000 gratis adgangstegn til årets spillerpræsentation i Sparekassen Danmark Arena blevet...