MicrosoftTeams-image (3)

DM-finale gentagelse lørdag 7/12 med Julehygge og spændende børneaktiviteter

Lørdag 7. december er der DM-finale gentagelse på programmet i Jutlander Bank Arena, når GOG kommer på besøg. Denne dag bliver også fyldt med julehygge og spændende børneaktiviteter.

På banen venter der altså et stort brag, når sidste sæsons finale skal gentages. Kampstart er kl. 14.00. Men inden startfløjtet lyder er der masser af spændende aktiviteter på programmet i Arenaen.

Fra kl. 12.00 afholder vi julefrokost i caféen, hvor der bliver serveret en lækker julemenu med alt, hvad der hører til, for kun 129 kr.. Læs mere og køb her.

Skal du komme i den helt rette julestemning, kan du passende iføre dig vores eksklusive Aalborg Håndbold julesweater. Kommer du i Carlsberg Caféen iført vores julesweater, vil du få en gratis øl/vand kupon. Du kan købe vores julesweater lige her.

For børnene er der også flere sjove ting på programmet. Der vil være åbnet for “Eniig Kids Corner”, hvor der bl.a. vil være flere hoppeborge, skydeskive, ansigtsmaling, konkurrencer mm. 

Børn i alderen op til og med 12 år kan denne dag også medbringe deres julesok. Så sørger vi for, i samarbejde med vores hovedsponsor Jutlander Bank, at denne bliver fyldt med godter i 1. halvleg.

Der er altså lagt i kakkelovnen til en spændende dag i Jutlander Bank Arena fyldt med julehygge og sjov for børnene – og selvfølgelig ikke mindst kulminerende med DM-finale gentagelsen på banen. 

Køb din billet lige her.
 

Skjern 2-8

Ny sejr sender Aalborg Håndbold i DM-finalen!

Aalborg Håndbold viste stor kynisme, da man i anden semifinale mod Skjern Håndbold sejrede med 34-25 søndag. Hansen, Nilsson og Hoxer med hver seks mål. Med en sejr i ryggen...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Barthold forventer ny svær kamp mod Skjern

Efter sejr i første semifinale på hjemmebane skal Aalborg Håndbold søndag eftermiddag til Skjern, hvor jagten på en plads i DM-finalen fortsætter. Læs optakt til kampen med Sebastian Barthold. Den...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Norsten & Co. nedlagde Skjern

Første DM-semifinale blev en tæt affære, hvor en storspillende Fabian Norsten var kampafgørende med sine i alt 18 redninger. Mads Hoxer topscorer med syv mål. Efter halvanden uges pause var...

Håndbold i verdensklasse