pokaler_header_new

DM-finalisterne kommer på besøg

Lørdag eftermiddag er der dømt topkamp i HTH Herreligaen, når Bjerringbro-Silkeborg kommer på besøg.

Vi er endnu engang klar til at byde jer velkommen i Sparekassen Danmark Arena til et vigtigt opgør i kampen om at vinde grundspillet. Vi ligger nr. 2 efter GOG, som fortsat indtager førstepladsen fire point foran os.

Vi har inden lørdagens opgør 25 point efter de første 15 spillerunder, og vi jagter den sjette sejr på stribe. Den seneste sejr kom onsdag i Skive, hvor vi vandt sikkert med cifrene 34-24 efter en pauseføring på 16-11.

Inden 16. spillerunde befinder Bjerringbro-Silkeborg sig på en 6. plads med 17 point. Det er lige så mange som Skjern på 5. pladsen, som dog har en kamp på hånden. De har skabt et lille hul ned til TTH, som indtager 7. pladsen med 14 point. 

BSH har spillet to kampe den seneste uge i den hjemlige liga, som er blevet til et nederlag mod Ribe-Esbjerg og en sejr over Lemvig-Thyborøn. 

I vores seneste opgør vandt vi med en enkelt på udebanen i Silkeborg grundet et flot comeback efter at have været nede med fem i pausen. Der er derfor lagt op til et spændende opgør, når kampen fløjtes i gang kl. 16.10.

Vi er uden Sebastian Henneberg og Martin Larsen, som begge sidder ude grundet korsbåndsskader samt Sebastian Barthold, som er smittet med Covid-19. Resten af drengene har afleveret negative tests og er klar til kamp.

fans-klud

Sæsonens tre første ligakampe i salg

Billetsalget til sæsonens tre første hjemmekampe i HTH Herreligaen er netop startet, og vi kan næsten ikke vente med at byde jer velkommen tilbage i Sparekassen Danmark Arena. Vi indleder...
pokal-png.png

Historisk sæson slutter med en sølvmedalje

I går sluttede sæsonen 2021/22 for vores vedkommende med sølvmedaljer efter en uge med to intense og spændende DM-finaler mod GOG. Trods skuffelsen ser vi dog tilbage på en historisk sæson med mange store øjeblikke og oplevelser både nationalt og internationalt.
Resultat_-_GOG_2.png

Finalenederlag i ny gyserkamp

I en ny tæt og intens finalekamp var det GOG, der trak det længste strå, og med en udesejr på 26-27 i en udsolgt Sparekassen Danmark Arena er GOG dermed danske mestre.