MicrosoftTeams-image (3)

DM-finalisterne kommer på besøg

Lørdag eftermiddag er der dømt topkamp i HTH Herreligaen, når Bjerringbro-Silkeborg kommer på besøg.

Vi er endnu engang klar til at byde jer velkommen i Sparekassen Danmark Arena til et vigtigt opgør i kampen om at vinde grundspillet. Vi ligger nr. 2 efter GOG, som fortsat indtager førstepladsen fire point foran os.

Vi har inden lørdagens opgør 25 point efter de første 15 spillerunder, og vi jagter den sjette sejr på stribe. Den seneste sejr kom onsdag i Skive, hvor vi vandt sikkert med cifrene 34-24 efter en pauseføring på 16-11.

Inden 16. spillerunde befinder Bjerringbro-Silkeborg sig på en 6. plads med 17 point. Det er lige så mange som Skjern på 5. pladsen, som dog har en kamp på hånden. De har skabt et lille hul ned til TTH, som indtager 7. pladsen med 14 point. 

BSH har spillet to kampe den seneste uge i den hjemlige liga, som er blevet til et nederlag mod Ribe-Esbjerg og en sejr over Lemvig-Thyborøn. 

I vores seneste opgør vandt vi med en enkelt på udebanen i Silkeborg grundet et flot comeback efter at have været nede med fem i pausen. Der er derfor lagt op til et spændende opgør, når kampen fløjtes i gang kl. 16.10.

Vi er uden Sebastian Henneberg og Martin Larsen, som begge sidder ude grundet korsbåndsskader samt Sebastian Barthold, som er smittet med Covid-19. Resten af drengene har afleveret negative tests og er klar til kamp.

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Mors-Thy Håndbold Foto: Henrik Hansen
Aleks Vlah (15) Aalborg Håndbold

Vlah: Vi skal holde momentum mod BSH

Lørdag eftermiddag venter tredje slutspilskamp, denne gang i Silkeborg mod hjemmeholdet fra Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. Onsdag aften sikrede Aalborg Håndbold sig den anden af to mulige sejre i slutspillets pulje 1,...
02152024 Aalborg_HC Zagreb_1001

Pokalkamp mod Skive tirsdag

Næste runde i pokalturneringen afvikles på tirsdag 16. april, når Aalborg Håndbold gæster 1. divisionsklubben Skive fH. Opgøret er således sjette runde af Santander Cup 2024/25, hvor vinderen avancerer til...
arena-veszprem

Flyv med os til kvartfinalen i Veszprém!

Kom med Aalborg Håndbold og Rejsechefen til Champions League kvartfinalen i Veszprém! Nu har du mulighed for at rejse med holdet med privatfly til den vigtige kvartfinale i Veszprém. Afrejse...

Håndbold i verdensklasse