MicrosoftTeams-image (3)

DM-gentagelse venter i eftermiddag

I eftermiddag venter første opgør mod sidste sæsons sølvvindere fra BSH, siden vi hævede pokalen i Jutlander Bank Arena og vandt det danske mesterskab.

Der venter os derfor et spændende topbrag, når startfløjtet lyder i Jysk Arena, hvor der kæmpes om to vigtige point for at forblive i toppen af ligaen.

I ligaen har vi fortsat vundet 7 kampe ud af 8 mulige, og vi ligger derfor nr 2 med 14 point i ligaen efter GOG, der fortsat er ubesejret denne sæson. Lige i hælene er bl.a. Skanderborg Aarhus Håndbold, som er á point med os, men med en kamp mere i bogen, efter de i torsdags slog Ribe-Esbjerg.

Ikke langt efter er Bjerringbro-Silkeborg, som før dagens opgør står noteret for 11 point, men som ligeledes har spillet en kamp mere end os. Det placerer dem på nuværende tidspunkt på en 5. plads i HTH Herreligaen. I deres seneste opgør, for en uge siden, fik de sig noget overraskende en øretæve af Lemvig, som vandt kampen 35-28. 

Efter dagens kamp venter en uge med landsholdsamling – så lad os få det bedst mulige udgangspunkt inden pausen og snuppe de to point i Silkeborg.

Vi glæder os til at se en masse af jer i hallen, da vi ved, at mange har valgt at bruge deres lørdag eftermiddag sammen med os for at heppe drengene til sejr. Har man ikke mulighed for at være med på lægterne, sendes kampen direkte på TV2 med kampstart kl. 16.10.

 

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Norsten & Co. nedlagde Skjern

Første DM-semifinale blev en tæt affære, hvor en storspillende Fabian Norsten var kampafgørende med sine i alt 18 redninger. Mads Hoxer topscorer med syv mål. Efter halvanden uges pause var...
arena-kval-2023-min

Praktisk information til første semifinale

Læs praktiske informationer til aftenens semifinale mod Skjern Håndbold i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til kampen – køb dem via linket herunder. Find billetter...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK  Foto: Henrik Hansen

Antonsen: Vi er meget sultne

Torsdag aften venter den første af tre mulige DM-semifinaler, når Skjern Håndbold gæster Sparekassen Danmark Arena. Læs optakt til kampen med anfører René Antonsen. Når Aalborg Håndbold løber på banen...

Håndbold i verdensklasse