pokaler_header_new

DM-gentagelse venter i eftermiddag

I eftermiddag venter første opgør mod sidste sæsons sølvvindere fra BSH, siden vi hævede pokalen i Jutlander Bank Arena og vandt det danske mesterskab.

Der venter os derfor et spændende topbrag, når startfløjtet lyder i Jysk Arena, hvor der kæmpes om to vigtige point for at forblive i toppen af ligaen.

I ligaen har vi fortsat vundet 7 kampe ud af 8 mulige, og vi ligger derfor nr 2 med 14 point i ligaen efter GOG, der fortsat er ubesejret denne sæson. Lige i hælene er bl.a. Skanderborg Aarhus Håndbold, som er á point med os, men med en kamp mere i bogen, efter de i torsdags slog Ribe-Esbjerg.

Ikke langt efter er Bjerringbro-Silkeborg, som før dagens opgør står noteret for 11 point, men som ligeledes har spillet en kamp mere end os. Det placerer dem på nuværende tidspunkt på en 5. plads i HTH Herreligaen. I deres seneste opgør, for en uge siden, fik de sig noget overraskende en øretæve af Lemvig, som vandt kampen 35-28. 

Efter dagens kamp venter en uge med landsholdsamling – så lad os få det bedst mulige udgangspunkt inden pausen og snuppe de to point i Silkeborg.

Vi glæder os til at se en masse af jer i hallen, da vi ved, at mange har valgt at bruge deres lørdag eftermiddag sammen med os for at heppe drengene til sejr. Har man ikke mulighed for at være med på lægterne, sendes kampen direkte på TV2 med kampstart kl. 16.10.

 

fans-klud

Sæsonens tre første ligakampe i salg

Billetsalget til sæsonens tre første hjemmekampe i HTH Herreligaen er netop startet, og vi kan næsten ikke vente med at byde jer velkommen tilbage i Sparekassen Danmark Arena. Vi indleder...
pokal-png.png

Historisk sæson slutter med en sølvmedalje

I går sluttede sæsonen 2021/22 for vores vedkommende med sølvmedaljer efter en uge med to intense og spændende DM-finaler mod GOG. Trods skuffelsen ser vi dog tilbage på en historisk sæson med mange store øjeblikke og oplevelser både nationalt og internationalt.
Resultat_-_GOG_2.png

Finalenederlag i ny gyserkamp

I en ny tæt og intens finalekamp var det GOG, der trak det længste strå, og med en udesejr på 26-27 i en udsolgt Sparekassen Danmark Arena er GOG dermed danske mestre.