pokal header web

DM-titelforsvaret indledes fredag aften

Fredag aften kl. 19.30 tager vi hul på en ny ligasæson, når vi begynder titelforsvaret hjemme i Jutlander Bank Arena mod Nordsjælland Håndbold.

Fredag er det 82 dage siden, vi kunne lade os hylde som danmarksmestre hjemme i Jutlander Bank Arena. Når startfløjtet lyder i morgen er sidste års DM-triumf et overstået kapital og jagten på en ny indledes i stedet.

Det skal ske mod Nordsjælland, som vi historisk set har et godt tag på hjemme i Aalborg med sejre i de seneste seks indbyrdes opgør på nordjysk grund.

Denne stime ønsker vi at udbygge i morgen, så vi kan ride videre på vores gode sæsonstart.

Vi tog officielt hul på sæsonen 2019/2020 i fredags, hvor vi avancerede til kvartfinalen i Santander Cup med en udesejr over KIF Kolding, mens vi tirsdag fortsatte de gode takter ved at sikre os sæsonens første trofæ med en sejr på 30-25 over GOG i Super Cuppen.

Nordsjælland tog også hul på den nye sæson i den forgangne uge, hvor de viste gode takter, men alligevel måtte de se sig slået 18-19 efter en tæt 1/8 finale i pokalturneringen mod Skanderborg.

Vi må påtage os favoritværdigheden i fredagens opgør, og vi er da også opsatte på igen at vise os frem foran vores trofaste hjemmepublikum, hvor vi vil kæmpe for at komme godt fra land i Ligaen med to point.

Kampstart er kl. 19.30 – har du endnu ikke sikret dig din billet, kan denne købes lige her.
 

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Kampprogram for Champions League-gruppespillet fastlagt

De 14 kampe i gruppespillet er nu fastlagt. Aalborg Håndbold indleder på hjemmebane mod de franske vicemestre fra HBC Nantes. Efter lodtrækningen til gruppespillet for et par uger siden er...
Aalborg Håndbold (DAN)- Telecom Veszprém (HUN) 2. kvartfinale i Champions League.

Aleks Vlah med Slovenien til OL

Det slovenske landshold til sommerens olympiske lege er i dag blevet udtaget, blandt andet med Aleks Vlah i truppen. Den sympatiske slovener bliver dermed den 9. spiller fra Aalborg Håndbold...
Mads HOXER HANGAARD, Ceremony, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 09.06.2024, Mandatory Credit © Axel Heimken / kolektiff

Skadet Hoxer udgår af OL-truppen

En pådraget ankelskade under landsholdets træning holder Mads Hoxer ude af de kommende Olympiske Lege. Skadens endelige omfang er endnu ikke fastlagt, men dog var den alvorlig nok til at...

Håndbold i verdensklasse