MicrosoftTeams-image (3)

Drama i sigte i Champions League søndag kl. 16.50 i Gigantium

Der er udsigt til drama for alle pengene, når vi på søndag 30. november spiller sæsonens måske hidtil vigtigste kamp. Kl. 16.50 i Gigantium mod de franske mestre fra Dunkerque.

Vi kan med en sejr komme meget tæt på 1/8-.finalerne i den fornemme klubturnering, mens kampen er sidste udfald for franskmændene for at komme videre.

Stillingen i puljen ser således ud inden søndagens to kampe:

1.   Kielce                                 6  kampe            12 point
2.   Pick Szeged                       7 kampe             12 point
3.   Aalborg Håndbold              6 kampe               5 point
4.   Motor Zaporozhye             7 kampe                4 point
5.   Kadetten Schaffh.              6 kampe               3 point
6.   Dunkerque                         6 kampe               2 point      

Udover vores kamp søndag mødes Kielce og Kadetten Schaffhausen søndag kl. 13.30 i Polen.

–   Dunkerque er et betydeligt stærkere hold, end placeringen viser. Det overrasker mig, at de hidtil kun har vundet én kamp. De ved også, at kampen på søndag er deres sidste chance for at spille sig videre, så vi skal præstere vort maksimale. Vi står med muligheden for komme tæt på 1/8-finalen med en sejr, og den skal vi udnytte, siger cheftræner Jesper Jensen.

Vi vandt 26-21 for to måneder siden i Dunkerque, og det er franskmændene største nederlag hidtil i Champions League. De har spillet tætte kampe mod både Kielce og Pick Szeged, men tabt til sidst. Holdets styrke kommer også til udtryk i den stærke franske liga, hvor de p.t. er på tredepladsen á point med bl.a. Paris, som de forleden besejrede 27-26.

Har du ikke sikret dig billet til dramaet på søndag, kan du fortsat gøre det på www.aalborghaandbold.dk eller ved indgangen.

Santander CUP kvartfinale Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold Foto: Henrik Hansen

Stefan: Vi har ikke opnået noget som helst endnu

Cheftræner Stefan Madsen forventer en spændende kamp, når det søndag aften gælder Mors-Thy Håndbold på udebane til fjerde slutspilskamp. Starten på slutspillet har været endog rigtig god for Aalborg Håndbold,...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-BSH  Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold forlænger med Martin Larsen

Den erfarne bagspiller trækker også i sæsonen 2024/2025 i den røde Aalborg Håndbold-trøje, i hvad der bliver hans 11. sæson i klubben. Martin Larsen indledte sin professionelle karriere i Aalborg...
fans1

“Årets Aalborg Håndbold Fan 2023/2024”

Nu er det tid til at kåre sæsonens fan – nominér dine kandidater her! Aalborg Håndbold har mange fans, både i Aalborg, Nordjylland, i hele Danmark – og faktisk også...

Håndbold i verdensklasse