pokal header web

Dramatisk afslutning på grundspillet venter

I morgen spilles sidste runde af 888ligaens grundspil. Vi møder GOG hjemme i Jutlander Bank Arena med kampstart 20.30, mens de øvrige kampe i sidste runde spilles samtidigt.

Efter kampen i morgen er vi meget klogere på, hvordan slutspillet kommer til at se ud, for intet er afgjort endnu. Vi kan med en sejr, og hjælp fra Nordsjælland i deres kamp mod TTH Holstebro, fortsat sikre os fjerdepladsen, der giver point med videre til slutspillet.

Morgendagens modstander fra GOG kan derimod med en sejr sikre sig førstepladsen i grundspillet – en placering, der garanterer deltagelse i næste sæson Champions League. Der er altså masser på spil, når der fløjtes til start, og de afgørende point skal fordeles.

Vi har revanche til gode fra tidligere på sæsonen. I vores kamp på Fyn måtte vi rejse hjem med et nederlag på fire mål, mens vi også måtte gå skuffede fra banen i vores seneste indbyrdes møde, som var ved Final4 i februar.

Dette er vi klar til at lave om på i morgen, og når startfløjtet lyder vil vi kæmpe hårdt for, at det denne gang bliver os, der kan gå fra banen med hænderne over hovedet.

Braget i morgen kommer til at foregå i Jutlander Bank Arena med fuld tryk på lægterne, og rigtig, rigtig mange har allerede sikret sig billet. Der er dog fortsat få ledige billetter, og du har dermed stadig mulighed for at følge den dramatiske afslutning på grundspillet på allertætteste hold.

Køb din billet her.

Kampen starter kl. 20.30 og dømmes af Mads Dahl Hermann og Jesper Madsen.

 

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Kampprogram for Champions League-gruppespillet fastlagt

De 14 kampe i gruppespillet er nu fastlagt. Aalborg Håndbold indleder på hjemmebane mod de franske vicemestre fra HBC Nantes. Efter lodtrækningen til gruppespillet for et par uger siden er...
Aalborg Håndbold (DAN)- Telecom Veszprém (HUN) 2. kvartfinale i Champions League.

Aleks Vlah med Slovenien til OL

Det slovenske landshold til sommerens olympiske lege er i dag blevet udtaget, blandt andet med Aleks Vlah i truppen. Den sympatiske slovener bliver dermed den 9. spiller fra Aalborg Håndbold...
Mads HOXER HANGAARD, Ceremony, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 09.06.2024, Mandatory Credit © Axel Heimken / kolektiff

Skadet Hoxer udgår af OL-truppen

En pådraget ankelskade under landsholdets træning holder Mads Hoxer ude af de kommende Olympiske Lege. Skadens endelige omfang er endnu ikke fastlagt, men dog var den alvorlig nok til at...

Håndbold i verdensklasse