MicrosoftTeams-image (3)

Dramatisk sejr i Skjern

Der var masser af spænding og dramatik i eftermiddagens kamp i Skjern, og efter en flot fight sikrede vi os til sidst en sejr på 30-28.

Vi kom ud til kampen med rigtig god tænding og stor intensitet, og det hjalp os med at få en god start på opgøret. Efter fem minutters spil var vi således i front 4-1.

Langsomt mistede vi momentum, og vi mistede et par procenter af intensiteten i forsvarsspillet. En udvisning godt halvvejs i første halvleg satte for alvor hjemmeholdet i gang, og de overtog føringen ved stillingen 11-9 til Skjern.

Et par store redninger fra Mikael Aggefors i målet kombineret med veleksekverede angreb i den anden ende gav os føringen tilbage, og vi kunne således gå til pause foran 15-14.

Efter pausen kom vi skidt fra start defensivt, og Skjern-mandskabet scorede på deres første fem angreb i anden halvleg, hvor vi i begyndelsen manglede den fornødne aggressivitet.

Det lykkedes os gradvist at få rettet op, og vi fik igen mere intensitet og vilje ind i vores spil – og det blev i stedet en lang tæt fight til sidste sekund.

Der var føringer til begge mandskaber, video proof i spil flere gange og generelt bare en intens affære hele vejen rundt.

Med tre minutter tilbage af opgøret fik vi i løbet af 20 sekunder sat to kontrascoringer i kassen, og det gav os en to-måls føring, inden det hele skulle afgøres.

Med lidt under et minut tilbage var vi på bolden foran med en enkelt. Et skud på stolpen, en returbold og en timeout senere kunne Sebastian Barthold sætte den forløsende scoring ind til slutresultatet i kampens døende sekunder.

Det blev dermed en dejlig eftermiddag i det vestjyske, hvor vi med god fight fik hevet de to point med til Aalborg. Vi fik dermed sat et fint punktum for første del af sæsonen, inden næste uge byder på landsholdspause.

Matchfacts:

Skjern Håndbold målscorere:
Elvar Örn Jónsson 7, Jonas Tidemand 5, Eivind Tangen 5, Jesper Konradsson 3, Rene Rasmussen 3, Anders Eggert 2, Jonathan Würtz 2, Oliver Norlyk 1.

Aalborg Håndbold målscorere:
Nikolaj Læsø 7, Lukas Sandell 5, Sebastian Barthold 4, Andreas Holst 3, Buster Juul 3 (3), René Antonsen 2, Felix Claar 3, Mark Strandgaard 1, Magnus Saugstrup 1.

Udvisninger

Skjern Håndbold: 3 x 2 min.
Aalborg Håndbold: 2 x 2 min.
 
Redninger:

Robin Haug: 7/31 (23 %)
Svend Rughave: 5/11 (45 %)

Mikael Aggefors: 10/38 (26 %)

vlcsnap-2023-12-10-14h34m47s087

Støt Mødrehjælpens indsamling onsdag

Doner nyt eller brugt sportstøj til børn til onsdagens fødselsdagskamp i Sparekassen Danmark Arena. I forbindelse med onsdagens kamp mod SønderjyskE fejrer Aalborg Håndbold 13-års fødselsdag. Vi ønsker os dog...
Merch webshop opslag (2)

2. søndag i advent = nyt tilbud i webshoppen!

Vi fejrer 2. søndag i advent med gratis tryk på spillertrøjer! Hver søndag i december fejrer vi advent med et skarpt tilbud i fanshoppen! I dag på anden søndag i...
REHH_dec2

Snævert nederlag til Ribe-Esbjerg

Trods en pauseføring på 12-18 måtte Aalborg Håndbold lørdag eftermiddag se sig slået 34-33 af de vestjyske værter. Mindre end 48 timer efter kampen på hjemmebane mod Paris Saint-Germain skulle...

Håndbold i verdensklasse