pokaler_header_new

Dramatisk sejr mod Mors-Thy

Kønt var det ikke altid i eftermiddagens udekamp mod Mors-Thy. Men efter en mildest talt dårlig indledning på kampen sled og slæbte vi os til en sejr på 25-27 og dermed to vigtige point til topstriden.

Dagens kamp blev i store perioder en uskøn affære – og sådan startede det også. En håndfuld tekniske fejl efter mindre end 10 minutter fik cheftræner Stefan Madsen til at kalde timeout, da vi var nede 3-1.

Det hjalp på de mest smertefulde fejl, men der manglede fortsat tempo og flow i spillet. Mors-Thy trak derfor fra, og de havde på et tidspunkt fået spillet sig til en føring på fire mål.

Vi lignede i indledningen af kampen mest af alt et mandskab, der ikke var mødt op til dagens kamp i Sparekassen Thy Arena.

16 gode sekunder var groft set alt, vi havde i første halvleg – men det var også 16 vigtige. Da der stod 29:43 på haluret var stillingen 13-10 til hjemmeholdet, men med to scoringer op til pausen fik vi reduceret Mors-Thys pauseføring til 13-12.

Det gav os en smule momentum med i omklædningsrummet, hvor der blev pisket mere energi og udstråling ind hos spillerne.

Og det hjalp heldigvis efter pausen. Spillet var stadig hakkende i perioder, men der var langt mere tænding, gejst og ikke mindst vilje over tingene.

Vi fik dermed spillet os til en føring på 13-14, og bedst som man kunne tro, vi var i kontrol, så bed hjemmeholdet fra sig igen.

Anden halvleg blev derfor en lang og højintens affære, hvor der blev kæmpet for hver en centimeter og hvert et mål.

Det bølgede længe frem og tilbage med føringer til begge mandskaber, og med fem minutter tilbage var stillingen helt lige 23-23.

I slutfasen viste vi dog kvaliteten som tophold, og kampen tippede dermed til vores side. Den sidste og afgørende scoring blev sat ind af Janus Smarason med et halvt minut tilbage, og vi kunne juble over en hårdt tilkæmpet sejr.

Vi kom som forventet dog virkelig på arbejde for tingene i dag, og et veloplagt hjemmehold og ikke mindst hjemmepublikum satte os under et stort pres.

På trods af en uskøn affære viste vi altså den nødvendige kvalitet og koldblodighed til slut, som gør, at vi kan tage to yderst vigtige point med til Aalborg.

Vi er dermed stadig lige i hælene på førstepladsen, og der venter os nu en topkamp hjemme i Jutlander Bank Arena onsdag kl. 20.00 med besøg fra Bjerringbro-Silkeborg. Køb din billet til denne kamp her.

MATCHFACTS:

Målscorere for Mors-Thy Håndbold. 
Erik Toft 7, Søren Nørgård 6, Marcus Dahlin 4, Mads Andersen 4, Stefan Nielsen 2, Jacob Hessellund 2. 

Målscorere for Aalborg Håndbold:
Mark Strandgaard 5, Andreas Holst 5, Magnus Saugstrup 4, Ómar Ingi Magnússon 4, Janus Smarason 2, Tobias Ellebæk 2, Henrik Møllgaard 2, René Antonsen 2, Sebastian Barthold 1. 

Udvisninger:
Mors-Thy Håndbold: 4 x 2 min.
Aalborg Håndbold: 3 x 2 min.

Dagens dommere var Per Olesen og Claus Gramm Pedersen.

Dagens tilskuertal i Sparekassen Thy Arena var 1.204. 
 

EHF Champions League  i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg
Aalborg Håndbold-THW Kiel Foto: Henrik Hansen

Voldsom interesse for årets spillerpræsentation

Flere end 1.600 fans har allerede afhentet billet til arrangementet 22. august. I alt kun plads til 2.000 deltagere. Da Aalborg Håndbold mandag kunne melde ud om muligheden for at...
arena-kval-png.png

Kom gratis til årets spillerpræsentation mandag 22. august

Mød Mikkel Hansen og resten af spillertruppen i Sparekassen Danmark Arena, hvor der på dagen er gratis pølser, samt øl og sodavand, præsentation af de nye spillertrøjer og meget mere....
2ED3736B-9DCE-4732-8BD9-F2F1F1D4E564

Helt lige i første testkamp

Lørdag eftermiddag spillede vi sæsonens første testkamp, da vi mødte Mors-Thy Håndbold i Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev. I en kamp hvor holdene skiftedes til at være foran i løbet af...