MicrosoftTeams-image (3)

Dramatisk sejr ude mod Skjern

Efter en tæt og intens kamp sikrede vi os en sejr på 27-26 på udebane mod Skjern Håndbold. Sejrsmålet blev sat ind af Lukas Sandell med ti sekunder tilbage af opgøret. 

Fra kampens første fløjt var der høj intensitet, mens det flotte og polerede håndboldspil lod vente på sig.

Angrebsmæssigt var vores første halvleg fyldt med for mange tekniske fejl, mens vi samtidigt var for uskarpe i afslutningerne.

Defensivt stod vi til gengæld godt, og Simon Gade spillede en flot første halvleg med flere store redninger.

Det var med til at holde os inde i kampen, og hjemmeholdet gik derfor til pause foran med “blot” en enkelt ved pausestilling på 12-11 i Skjerns favør.

Efter pausen fik vi bedre gang i offensiven, hvor særligt bagkæden med Pálmarsson, Claar og Sandell i store perioder fandt ind i en god rytme. 

Det var med til at vende kampen til vores præmisser, og midtvejs i anden halvleg havde vi spillet os til en femmåls-føring ved stillingen 16-21.

Med fem minutter tilbage var føringen reduceret til fire mål, og med gentagne angreb, der løb ud i sandet fik hjemmeholdet udlignet med knap et halvt minut tilbage.

Efter en timeout fik vi sat vores afsluttende angreb op, som Lukas Sandell omsatte til sejrsmålet med ti sekunder tilbage på uret. I det efterfølgende angreb fik vi stoppet Skjern-holdet til et frikast efter tid – det røg direkte i paraderne, og jublen kunne derfor bryde ud på banen og blandt vores knap 100 medrejsende, og medlevende, fans ovenpå de to vigtige point.

Kampen igennem havde vi i perioder svært ved at finde rytmen offensivt i længere perioder, men med en god defensiv og sublim fight lykkedes det os at kæmpe os til sejren.

Det blev derfor et dejligt punktum for en uge med to tætte sejre. Vi ser nu frem mod næste uge, der byder på to hjemmekampe i henholdsvis EHF Champions League og HTH Herreligaen. Køb din billet til disse kampe her. 

Matchfacts

Skjern Håndbold målscorere:
Alfred Jönsson 9, Lasse Mikkelsen 7, Tobias Mygind 3, Emil Bergholt 2, Senjamin Buric 2, Oliver Norlyk 1, Lasse Uth 1, René Rasmussen 1.

Aalborg Håndbold målscorere:
Aron Pálmarsson 7, Lukas Sandell 5, Sebastian Barthold 4, Buster Juul 4, Felix Claar 3, Benjamin Jakobsen 2, Kristian Bjørnsen 1, René Antonsen 1. 

Udvisninger:

Skjern Håndbold: 4 x 2 min.
Aalborg Håndbold: 1 x 2 min. 

Redninger:

Christoffer Bonde: 13/42 (41 %)
Anton Hagvall: 5/12 (42 %)

Simon Gade: 12/37 (32 %)
Nichlas Ludvigsen: 0/1
 

Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Norske fløje med ved OL-tests

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med, når Norge spiller tre testkampe i maj. 22 spillere skal repræsentere Norge ved Gjensidige Cup, som afvikles 9.-12. maj i Oslo. Her...
Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Fire mand udtaget til det danske landshold

Landstræner Nicolaj Jakobsen har fire Aalborg Håndbold-spillere med i den danske trup til maj måneds to testkampe. Således er Simon Hald, Mads Hoxer, Thomas Arnoldsen og Niklas Landin alle udtaget...
MTH1-4

Arbejdssejr i Thisted sikrede puljesejren

Med cifrene 33-27 tog Aalborg Håndbold den fjerde sejr i træk i slutspilspuljen. Hoxer, Vlah og Arnoldsen med hver fem mål. Efter komfortable sejre i de første tre slutspilskampe skulle...

Håndbold i verdensklasse