pokaler_header_new

Efter syvende spillerunde fører U 18 suverænt.

Uden at imponere i søndagens opgør i Gråkær Arene i Holstebro, blev det til en otte måls sejr til vores U 18 drenge. Det normale flydende angrebsspil var langt henne at finde igennem det meste af 1. halvleg. Der blev spillet alt for langsomt, samtidig med at alt for mange afslutninger bragede forbi målet. 
 
Forsvaret stod i flere perioder godt placeret, hvilket var en medvirkende årsag til, at begge vores målmænd, Frederik Fuglsang Torp og Sofus Skram, leverede en godkendt indsats med mange gode redninger og redningsprocenter på lige over 50 %.
 
Kampen startede ellers godt for os. Hurtigt bragte vi os foran med 0 – 3, men hjemmeholdte fik udlignet til 3 – 3. Vi kommer atter foran med to mål.
Med tre mål i træk bringer Holstebro sig for første og eneste gang sig foran midt i halvlegen med 6 – 5.
Kampen bølger nu frem og tilbagt til der mangler ca. fem minutter.
Fra stillingen 9 – 9 lykkedes det os at scorer tre mål, der giver os en føring på 9 – 12.
Inden pausen har Holstebro atter kontakt med os idet haluret viste 11 – 12.
 
Fra stillingen 15 – 17 rykker vi for alvor fra Holstebro, da der er spillet ca. 12 minutter af anden halvleg. I ni minutter holder vi hjemeholdet fra at score, og da vi samtidig finder vej til deres netmasker 5 gange, viser måltavnen 15 – 22.
 
Herefter var det kun et spørgsmål om sejrens størrelse.
Vi fører nu rækken med 12 point for syv kampe. Nr. to i rækken har otte point for samme kampantal. Herefter følger tre hold med seks point.
 
Aalborgs mål fordelte sig således:
Morten Pedersen 6, Andreas Christensen 6, Henrik Tilsted 4, Thomas Bonderup 3, Christian Jensen 3, Cornelius Stenderup 2, Christoffer Holst 2, Daniel Christiansen og Kasper Holmen med hver 1 mål.

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...