MicrosoftTeams-image (3)

Efter to sejre: Så gælder det ligaen onsdag i Gigantium

Sejr i Super Cuppen over Bjerringbro-Silkeborg, sejr i 1/8-finalen i pokalturneringen over Team Tvis Holstebro.

Et perfekt udgangspunkt for liga-starten på hjemmebane onsdag aften i Gigantium Arena, når Skive fH kommer på besøg kl. 19.30. Der er tanket godt med selvtillid i truppen, og vi er kommet igennem de to kampe uden skader, så alle spillere er til Nikolaj Jacobsens og Morten Bjerres disposition.

– Vi skal fra start med en sejr. Skive fH er kendt for altid at kæmpe optimalt i forsvaret i 6-0-formation, og derfor skal vi have gang i gang i skytterne og have tempo i spillet, så vi får flyttet forsvaret. I den anden ende af banen skal vi selv fortsætte med det solide forsvars- og målmandsspil, der har holdt BSV og Team Tvis Holstebro nede på henholdsvis 19 og 21 scoringer, siger cheftræner Nikolaj Jacobsen.

– Vi har jo revanche til gode mod Skive, der vandt i Gigantium sidste sæson, og vi har rspekt for den fight og vilje, som Skive-holdet kommer med. De har haft gode resultater i træningskampene på trods af, at markante profiler som målmanden Kristoffer Laursen og topscorer Michael Pederse har forladt klubben.

– Vi glæder os til at komme i gang med ligaen og får alvores at føle straks med to kampe inden for få dage, når Skjern Håndbold kommer på besøg allerede på lørdag. Vi håber på solid opbakning fra publikum. Der var en fantastisk stemning til Super Cuppen, så lad os videreføre den mod Skive, siger Nikolaj Jacobsen.

Simon Sørensen, der de seneste to sæsoner har trænet vores U 18-hold, står i spidsen for Skive fH – assisteret af rutinerede Kurt Nielsen, der har været cheftræner de seneste to sæsoner.

På holdet er blandt andre Nikolei Jensen, Sebastian Andersen og Christian Lykke, der alle har en fortid som spillere i Aalborg – Lykke som en del af liga-truppen sidste sæson.

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skanderborg AGF Foto: Henrik Hansen

Bredden viste atter sit værd i ny ligasejr

Alle mand kom i aktion fredag aften, da Aalborg Håndbold sendte Skanderborg-AGF hjem med et stensikkert 31-22 nederlag. Mindre end to døgn efter sejren over OTP Bank Pick Szeged i...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-GOG Foto: Henrik Hansen

Dansk landsholdstrup udtaget

Landstræner har fredag formiddag udtaget de spillere, der skal deltage ved landsholdssamlingen 13.-17. marts. Som verdensmestre er Danmark allerede udtaget til OL i paris, og derfor venter der ingen gældende...
Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk information til fredagens kamp mod Skanderborg-AGF

Læs praktisk information til aftenens opgør i Herreligaen mod Skanderborg-AGF i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til aftenens kamp, find dine pladser via linket herunder....

Håndbold i verdensklasse