MicrosoftTeams-image (3)

EHF Champions League er tilbage i Aalborg

Onsdag aften spiller vi sæsonens første hjemmekamp i EHF Champions League, når ukrainske HC Motor kommer på besøg i Jutlander Bank Arena. Kampstart er kl. 18.45, og opgøret kan følges direkte på TV3 MAX med optakt fra kl. 18.00.

Vi er stolte over igen at kunne præsentere håndbold i verdensklasse fra den fineste klubturnering, og vi glæder os til igen at spille EHF Champions League i Jutlander Bank Arena.

I sidste uge tog vi hul på gruppespillet, hvor vi fik en rigtig god start med en sejr på 31-29 ude mod Celje.

Onsdag skal næste skridt så tages, når vi skal forsøge at give os selv det bedst mulige udgangspunkt mod et videre avancement – og det skal ske med en sejr mod HC Motor.

Det bliver dog ingen nem opgave mod de ukrainske mestre, der har sikret sig det nationale mesterskab otte gange på stribe – det er dermed også ottende sæson i træk, at HC Motor deltager i EHF Champions League.

De startede denne sæsons gruppespil med en hjemmekamp mod FC Barcelona. Det ukrainske mandskab hang godt på langt hen i opgøret, hvor de dog til sidst måtte se sig slået 25-30.

Vi har fået en forrygende start på sæsonen med sejre i alle otte betydende kampe – og onsdag aften jagter vi så nummer ni.

Er du ikke en af de cirka 400 tilskuere i hallen, kan opgøret som nævnt følges direkte på TV3 MAX med optakt fra kl. 18.00.

 
Du kan i øvrigt læse mere om vores ukrainske modstander her.

Kampprogram til opgøret kan findes her.

Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk info til kampen mod TMS Ringsted

Læs praktiske informationer til eftermiddagens opgør i Herreligaen mod TMS Ringsted. Billetter Der er endnu ledige pladser til dagens kamp. Køb via linket herunder. Køb dine billetter her Har du...
Preseason Kamp 

Aalborg Håndbold SG Flensburg Hadewitt
Foto: Henrik Hansen
Sebastian Barthold (6) Aalborg Håndbold

Lørdagsbrag mod TMS Ringsted

Fløjspiller Sebastian Barthold vil lørdag være med til at sikre, at Aalborg Håndbold fortsat har maksimumpoint i Herreligaen når opgøret mod TMS Ringsted er afviklet. Læs optakt til kampen her....
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-MKD HC Eurofarm Pelister Foto: Henrik Hansen

Overlegen Champions League-sejr til Aalborg Håndbold

Den gode start på sæsonens europæiske opgør fortsatte onsdag aften, da nordmakedonske HC Eurofarm Pelister blev sendt hjem med et nederlag på hele 38-23. Sæsonens første hjemmekamp i Machineseeker EHF...

Håndbold i verdensklasse