MicrosoftTeams-image (3)

EHF Champions League er tilbage i Aalborg

Onsdag aften spiller vi sæsonens første hjemmekamp i EHF Champions League, når ukrainske HC Motor kommer på besøg i Jutlander Bank Arena. Kampstart er kl. 18.45, og opgøret kan følges direkte på TV3 MAX med optakt fra kl. 18.00.

Vi er stolte over igen at kunne præsentere håndbold i verdensklasse fra den fineste klubturnering, og vi glæder os til igen at spille EHF Champions League i Jutlander Bank Arena.

I sidste uge tog vi hul på gruppespillet, hvor vi fik en rigtig god start med en sejr på 31-29 ude mod Celje.

Onsdag skal næste skridt så tages, når vi skal forsøge at give os selv det bedst mulige udgangspunkt mod et videre avancement – og det skal ske med en sejr mod HC Motor.

Det bliver dog ingen nem opgave mod de ukrainske mestre, der har sikret sig det nationale mesterskab otte gange på stribe – det er dermed også ottende sæson i træk, at HC Motor deltager i EHF Champions League.

De startede denne sæsons gruppespil med en hjemmekamp mod FC Barcelona. Det ukrainske mandskab hang godt på langt hen i opgøret, hvor de dog til sidst måtte se sig slået 25-30.

Vi har fået en forrygende start på sæsonen med sejre i alle otte betydende kampe – og onsdag aften jagter vi så nummer ni.

Er du ikke en af de cirka 400 tilskuere i hallen, kan opgøret som nævnt følges direkte på TV3 MAX med optakt fra kl. 18.00.

 
Du kan i øvrigt læse mere om vores ukrainske modstander her.

Kampprogram til opgøret kan findes her.

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Mors-Thy Håndbold Foto: Henrik Hansen
Aleks Vlah (15) Aalborg Håndbold

Vlah: Vi skal holde momentum mod BSH

Lørdag eftermiddag venter tredje slutspilskamp, denne gang i Silkeborg mod hjemmeholdet fra Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. Onsdag aften sikrede Aalborg Håndbold sig den anden af to mulige sejre i slutspillets pulje 1,...
02152024 Aalborg_HC Zagreb_1001

Pokalkamp mod Skive tirsdag

Næste runde i pokalturneringen afvikles på tirsdag 16. april, når Aalborg Håndbold gæster 1. divisionsklubben Skive fH. Opgøret er således sjette runde af Santander Cup 2024/25, hvor vinderen avancerer til...
arena-veszprem

Flyv med os til kvartfinalen i Veszprém!

Kom med Aalborg Håndbold og Rejsechefen til Champions League kvartfinalen i Veszprém! Nu har du mulighed for at rejse med holdet med privatfly til den vigtige kvartfinale i Veszprém. Afrejse...

Håndbold i verdensklasse