MicrosoftTeams-image (3)

EHF Final4 plads på spil

Onsdag aften skal det afgøres, hvem der tager den eftertragtede plads i EHF Final4, og hvor vi får muligheden for at skrive ny klub-historie. Returkampen i EHF Champions League kvartfinalen spilles i Flensburg, hvor der er kampstart kl. 20.45 – følg opgøret direkte på TV3 Sport.

I sidste uge sikrede vi os et godt udgangspunkt efter en forrygende holdpræstation, hvor vi besejrede SG Flensburg-Handewitt 26-21 i Jutlander Bank Arena.

Onsdag skal vi så forsøge at gøre arbejdet færdigt og sikre os en historisk plads blandt verdens fire bedst hold i den største klubturnering.

Der venter os dog en svær opgave mod et Flensborg-mandskab, der har været uhyre stærke i denne sæson. Inden deres nederlag mod os havde de ikke tabt en kamp siden oktober.

Men vi er klar til at levere endnu en toppræstation og er yderst opsatte på at jagte endnu en sejr. I sidste sæson sikrede vi os ligeledes en sejr i FLENS-Arena, og nu går vi efter endnu én.

Et smalt nederlag kan dog også være nok, da der spilles med samlet målscore over de to kampe. Skulle det ende med hjemmesejr på præcis fem mål vil reglen om udebanemål afgøre, hvem der tager billetten til EHF Final4.

Du kan som nævnt følge dramaet direkte på TV3 Sport.
 

Læs mere om SG Flensburg-Handewitt her.

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Antonsen: Vi skal op på hesten igen

Lørdag eftermiddag venter næste udfordring for Aalborg Håndbold, når det på udebane gælder Ribe-Esbjerg i Herreligaen. Torsdag aften måtte Aalborg Håndbold bide i det sure æble, da det blev til...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Intens herrefight endte med dukkert

I et vaskeægte topbrag, der bølgede frem og tilbage, måtte Aalborg Håndbold se sig slået af Paris Saint-Germain, der i slutfasen hentede en firemåls-føring og sejrede 32-30. I hvad der...
Parkering oversigt

Kom i god tid i aften

Grundet tidligt kamptidspunkt, samt trafik- og vejrforhold opfordrer vi alle til at komme i ekstra god tid til aftenens Champions League-opgør mod Paris Saint-Germain i Sparekassen Danmark Arena. Samtlige billetter...

Håndbold i verdensklasse