pokaler_header_new

EHF Final4 plads på spil

Onsdag aften skal det afgøres, hvem der tager den eftertragtede plads i EHF Final4, og hvor vi får muligheden for at skrive ny klub-historie. Returkampen i EHF Champions League kvartfinalen spilles i Flensburg, hvor der er kampstart kl. 20.45 – følg opgøret direkte på TV3 Sport.

I sidste uge sikrede vi os et godt udgangspunkt efter en forrygende holdpræstation, hvor vi besejrede SG Flensburg-Handewitt 26-21 i Jutlander Bank Arena.

Onsdag skal vi så forsøge at gøre arbejdet færdigt og sikre os en historisk plads blandt verdens fire bedst hold i den største klubturnering.

Der venter os dog en svær opgave mod et Flensborg-mandskab, der har været uhyre stærke i denne sæson. Inden deres nederlag mod os havde de ikke tabt en kamp siden oktober.

Men vi er klar til at levere endnu en toppræstation og er yderst opsatte på at jagte endnu en sejr. I sidste sæson sikrede vi os ligeledes en sejr i FLENS-Arena, og nu går vi efter endnu én.

Et smalt nederlag kan dog også være nok, da der spilles med samlet målscore over de to kampe. Skulle det ende med hjemmesejr på præcis fem mål vil reglen om udebanemål afgøre, hvem der tager billetten til EHF Final4.

Du kan som nævnt følge dramaet direkte på TV3 Sport.
 

Læs mere om SG Flensburg-Handewitt her.

2ED3736B-9DCE-4732-8BD9-F2F1F1D4E564

Helt lige i første testkamp

Lørdag eftermiddag spillede vi sæsonens første testkamp, da vi mødte Mors-Thy Håndbold i Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev. I en kamp hvor holdene skiftedes til at være foran i løbet af...
fælles-jubel-png

Lørdag venter sæsonens første testkamp

Knap to uger efter sæsonens første arbejdsdag venter den første af seks testkampe forud for sæsonen. Vi starter lørdag eftermiddag i Fjerritslev, når der fløjtes til kampstart kl. 13.00 i...
holst-png

Andreas Holst skifter til franske Montpellier

Efter fem år i Aalborg Håndbold fortsætter Andreas Holst sin karriere i Frankrig. Andreas fik muligheden for at søge nye veje grundet begrænset spilletid, og han har de seneste to...