pokal header web

EM ovre – ligaen en uge væk

EM-slutrunden er nu ovre, og det blev spanierne, der løb med guldet. Vi har haft fire spillere i aktion, og af disse var det Kristian Sæverås og Norge, der sluttede bedst med en bronzemedalje.

Vores norske målmand fik undervejs spilletid i fem kampe. En sygdom tidligere på ugen tvang dog nordmændene til at skifte Kristian ud, og han kom ikke tilbage i den aktive trup og var derfor desværre ikke med i de afgørende opgør.

Janus Smarason og Island startede ud som lyn og torden med at slå danskerne i åbningskampen. Efterfølgende havde de svært ved at finde et stabilt niveau, og mellemrunden blev endestationen for islændingene. Janus spillede en fin slutrunde og blev bl.a. noteret for 19 mål undervejs.

For Henrik Møllgaard, Magnus Saugstrup og resten af det danske landshold blev denne slutrunde desværre en skuffende omgang efter gruppespils-exit. Der var godt med spilletid til vores danske deltagere, og de leverede begge en hæderlig præstation.

Henrik Møllgaard og Magnus Saugstrup er tilbage sammen med resten af vores mandskab, hvor de er i fuld gang med at forberede sig til en spændende anden halvsæson.

Janus Smarason og Kristian Sæverås slutter sig til resten af holdet på torsdag, og de er dermed en del af den afsluttende forberedelse inden første ligakamp i 2020, som er på søndag kl. 14.00 mod SønderjyskE hjemme i Jutlander Bank Arena.

I morgen (mandag) spiller vi den sidste testkamp, inden det igen bliver alvor. Det sker, når vi kl. 15.30 gæster Skive.

Vil DU være med, når det hele skal afgøres i en spændende anden halvsæsn? Så husk at det fortsat er muligt at købe et halvårssæsonkort. Med et halvårssæsonkort får du din egen plads til samtlige af vores hjemmekampe den resterende del af sæsonen, mens der samtidigt også følger flere andre fordele.

Læs mere og køb dit halvårssæsonkort på vores billetshop.

Her har du også mulighed for at købe billetter til vores resterende grundspilshjemmekampe i Primo Tours Ligaen samt vores to sidste gruppespils-hjemmekampe i VELUX EHF Champions League.
 

Mads HOXER HANGAARD, Final - Aalborg Håndbold vs Barça, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 09.06.2024, Mandatory Credit © Uros Hocevar / kolektiff

Hoxer hoppede højt i Champions League

Mads Hoxer har fået mange skulderklap for sine præstationer i den forløbne sæson, og med hensyn til Champions League viser tørre tal, at vores 23-årige højre back har fået et...
Mikkel HANSEN, SF1 - SC Magdeburg vs Aalborg Håndbold, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 08.06.2024, Mandatory Credit © Axel Heimken / kolektiff

Sidste chance for at byde på Champions League-trøjer

Auktionen på spillernes kampbrugte trøjer fra Champions League og Final4 i Køln slutter kl. 20.00 søndag. Den vildeste Champions League-sæson i Aalborg Håndbolds historie er netop overstået – og nu...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Ribe-Esbjerg HH  Foto: Henrik Hansen

Wiesmach skubber Lennartsson ud af top 10

Fløjspilleren er ny mand på listen over spillere med flest kampe i Aalborg Håndbolds historie. Da publikumsyndlingen Jan Lennartsson i 2013 stoppede i Aalborg Håndbold – og samtidig stoppede sin...

Håndbold i verdensklasse