MicrosoftTeams-image (3)

EM-sølv til Mads Mensah – så venter to liga-kampe senere på ugen

22-årige Mads Mensah kommer hjem fra et forrygende EM på hjemmebane med en flot sølvmedalje. Han var i Wilbeks startopstilling som playmaker, men fik en dårlig start ligesom det øvrige danske hold. Vi tabte 41-32 i en flot håndbold-opvisning af det franske mandskab. 

Mads Mensah scorede et enkelt mål, men røg på bænken efter syv-otte minutters spil – og kom ikke på banen senere i kampen. 

Det danske hold var overmatchet i alle spillets faser – primært i defensiven og på målmandsposten. 

Trods skuffelsen kan Mads Mensah og det øvrige danske hold se tilbage på et flot EM. Spillerne fra de danske liga-klubber får kun få dage til at få den seneste måneds strabadser ud af kroppen – og af hovedet, for der er fuld spillerunde i ligaen allerede tirsdag og onsdag. 

Mads Mensah skal i aktion i vores kamp på udebane onsdag mod Skanderborg Håndbold – en kamp, der spilles i Hørning-Hallen ved Aarhus. 

På fredag kl. 19.00 er der gensyn med Mads Mensah og resten af holdet i Gigantium i den vigtige kamp mod Team Tvis Holstebro. Du kan allerede nu sikre dig billet til kampen her på hjemmesiden. 

Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...
mølle-2025

Aalborg Håndbold forlænger med kulturbærer

Aalborg Håndbold forlænger samarbejdet med Henrik Møllgaard med yderligere et år, så aftalen nu gælder til sommer 2025. Med hele 390 kampe for Aalborg Håndbold er det i den grad...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Praktiske informationer til dagens topkamp mod Mors-Thy

Læs alle praktiske informationer til aftenens kamp i Herreligaen. Billetter Der er endnu enkelte ledige billetter til opgøret i aften, find dem via linket herunder.  Find billetter her Har du...

Håndbold i verdensklasse