pokaler_header_new

EM-sølv til Mads Mensah – så venter to liga-kampe senere på ugen

22-årige Mads Mensah kommer hjem fra et forrygende EM på hjemmebane med en flot sølvmedalje. Han var i Wilbeks startopstilling som playmaker, men fik en dårlig start ligesom det øvrige danske hold. Vi tabte 41-32 i en flot håndbold-opvisning af det franske mandskab. 

Mads Mensah scorede et enkelt mål, men røg på bænken efter syv-otte minutters spil – og kom ikke på banen senere i kampen. 

Det danske hold var overmatchet i alle spillets faser – primært i defensiven og på målmandsposten. 

Trods skuffelsen kan Mads Mensah og det øvrige danske hold se tilbage på et flot EM. Spillerne fra de danske liga-klubber får kun få dage til at få den seneste måneds strabadser ud af kroppen – og af hovedet, for der er fuld spillerunde i ligaen allerede tirsdag og onsdag. 

Mads Mensah skal i aktion i vores kamp på udebane onsdag mod Skanderborg Håndbold – en kamp, der spilles i Hørning-Hallen ved Aarhus. 

På fredag kl. 19.00 er der gensyn med Mads Mensah og resten af holdet i Gigantium i den vigtige kamp mod Team Tvis Holstebro. Du kan allerede nu sikre dig billet til kampen her på hjemmesiden. 

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...