pokaler_header_new

Én kamp, én sejr – og guldet er hjemme

Nok måtte vi nøjes med 26-26 mod Skjern Håndbold i den første DM-finale i Jutlander Bank Arena i torsdags, men det ændrer ikke ved den kendsgerning, at vi er én sejr fra det danske mesterskab. 

I torsdags viste vi i 59 minutter, hvordan vi spiller på vores præmisser mod Skjern, men formåede dog aldrig at ryste dem af, og så var vi lige ved at tabe i en gyser-finale, der gav det ene point til sidst. 

Taber vi i morgen, må vi nøjes med sølv, mens en ny uafgjort kamp, giver en tredje finale, der spilles i Jutlander Bank Arena 2. pinsedag, mandag 5. juni. 

Skjern Håndbold har mulighed for at sikre sig mesterskabet, hvis de kan leve op til det pres, en tætpakket Skjern Bank Arena udsætter dem for i morgen. Dog vil de ca. 300 medrejsende Aalborg-fans sørge for opbakningen til Aron Kristjanssons drenge. 

Der er lagt op til en ny, tæt kamp med høj intensitet, måske endda endnu højere end i den første finale, og kynisme og collness på banen og på bænkene får en afgørende rolle – sikkert end en godt spil gør. 

Efter evaluering og yderligere to træningspas er vi klar kl. 16.10 i morgen, søndag, når Martin Gjeding og Mads Hansen fløjter op. 

Du kan se kampen på TV 2. 

EHF Champions League  i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg
Aalborg Håndbold-THW Kiel Foto: Henrik Hansen

Voldsom interesse for årets spillerpræsentation

Flere end 1.600 fans har allerede afhentet billet til arrangementet 22. august. I alt kun plads til 2.000 deltagere. Da Aalborg Håndbold mandag kunne melde ud om muligheden for at...
arena-kval-png.png

Kom gratis til årets spillerpræsentation mandag 22. august

Mød Mikkel Hansen og resten af spillertruppen i Sparekassen Danmark Arena, hvor der på dagen er gratis pølser, samt øl og sodavand, præsentation af de nye spillertrøjer og meget mere....
2ED3736B-9DCE-4732-8BD9-F2F1F1D4E564

Helt lige i første testkamp

Lørdag eftermiddag spillede vi sæsonens første testkamp, da vi mødte Mors-Thy Håndbold i Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev. I en kamp hvor holdene skiftedes til at være foran i løbet af...