pokaler_header_new

ENDELIG! Tilskuere er igen velkommen i Jutlander Bank Arena

Sent i aftes indgik politikkerne en aftale om yderligere genåbning, og det betyder, at vi nu får mulighed for at invitere tilskuere indenfor igen. Første kamp med fans tilbage på lægterne bliver intet mindre end semifinalebraget mod GOG torsdag 27. maj.

I næsten et halvt år har vi spillet for tomme tribuner, og det er derfor også en særdeles glad direktør, der nu kan konstatere, at der igen bliver liv på lægterne.

– Jeg er simpelthen så glad for, at vi nu endelig får mulighed for at byde vores trofaste samarbejdspartnere og sæsonkortholdere tilbage i Jutlander Bank Arena. Vi har oplevet en utrolig støtte og tålmodighed igennem hele sæsonen, og jeg er virkelig lykkelig over, at vi nu kan betale tilbage med forhåbentlig en fantastisk semifinale og efterfølgende medaljekamp, siger direktør Jan Larsen og fortsætter.

– Vi har jo længe været klar over, at det var et muligt scenarie med tilskuere til disse kampe – vi har derfor også planen for en sikker afvikling klar. Vi har nogle rigtig gode faciliteter i Jutlander Bank Arena, og jeg forventer, at vi kan udnytte lige knap halvdelen af hallens kapacitet. Nu venter der os nogle travle dage for at føre planerne ud i livet, men vi skal nok blive helt klar – vi er mere end parate til at trække i arbejdstøjet og glæder os bare til igen at se tilskuere i Jutlander Bank Arena, slutter Jan Larsen.

Grundet restriktionerne har vores sæsonkortholdere og samarbejdspartnere forhåndsret til billetter til semifinalen, og disse har modtaget nærmere information på mail. Skulle der mod forventning blive billetter i overskud, vil vi melde nærmere ud herom snarest muligt.
 

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...