MicrosoftTeams-image (3)

ENDELIG! Tilskuere er igen velkommen i Jutlander Bank Arena

Sent i aftes indgik politikkerne en aftale om yderligere genåbning, og det betyder, at vi nu får mulighed for at invitere tilskuere indenfor igen. Første kamp med fans tilbage på lægterne bliver intet mindre end semifinalebraget mod GOG torsdag 27. maj.

I næsten et halvt år har vi spillet for tomme tribuner, og det er derfor også en særdeles glad direktør, der nu kan konstatere, at der igen bliver liv på lægterne.

– Jeg er simpelthen så glad for, at vi nu endelig får mulighed for at byde vores trofaste samarbejdspartnere og sæsonkortholdere tilbage i Jutlander Bank Arena. Vi har oplevet en utrolig støtte og tålmodighed igennem hele sæsonen, og jeg er virkelig lykkelig over, at vi nu kan betale tilbage med forhåbentlig en fantastisk semifinale og efterfølgende medaljekamp, siger direktør Jan Larsen og fortsætter.

– Vi har jo længe været klar over, at det var et muligt scenarie med tilskuere til disse kampe – vi har derfor også planen for en sikker afvikling klar. Vi har nogle rigtig gode faciliteter i Jutlander Bank Arena, og jeg forventer, at vi kan udnytte lige knap halvdelen af hallens kapacitet. Nu venter der os nogle travle dage for at føre planerne ud i livet, men vi skal nok blive helt klar – vi er mere end parate til at trække i arbejdstøjet og glæder os bare til igen at se tilskuere i Jutlander Bank Arena, slutter Jan Larsen.

Grundet restriktionerne har vores sæsonkortholdere og samarbejdspartnere forhåndsret til billetter til semifinalen, og disse har modtaget nærmere information på mail. Skulle der mod forventning blive billetter i overskud, vil vi melde nærmere ud herom snarest muligt.
 

Lemvig2

Første pointtab en realitet

Efter en energiforladt indsats på udebane mod Lemvig-Thyborøn måtte Aalborg Håndbold lørdag eftermiddag nøjes med uafgjort 30-30 i Herreligaen. Lørdag eftermiddag var Lemvig-Thyborøn Håndbold næste udfordring for Aalborg Håndbold i...
BF Nordjyske Wallpaper (skin) 2560 x 1440

Black Week starter fredag på webshoppen

Fredag, lørdag og søndag er der Black Week på webshoppen, ligesom der fredag fra 9-15 er åbent i Sparekassen Danmark Arena. Her kan man købe de flotte Black Edition spillertrøjer...
Preseason Kamp 

Aalborg Håndbold SG Flensburg Hadewitt
Foto: Henrik Hansen
Patrick Wiecmach (4) Aalborg Håndbold

Wiesmach: Vi ved de kommer med alt de ejer og har

Lørdag eftermiddag går turen til Lemvig-Thyborøn, hvor hjemmeholdet er værter i 14. spillerunde i Herreligaen. Patrick Wiesmach ser her frem mod opgøret. Efter onsdagens thriller mod THW Kiel i Machineseeker...

Håndbold i verdensklasse