MicrosoftTeams-image (3)

Endnu et klassemandskab kommer på besøg

I weekenden går det igen løs i VELUX EHF Champions League – denne gang er modstanderen det ungarske storhold Telekom Veszprém HC. Kampen spilles søndag kl. 16.50 i Jutlander Bank Arena.

Det bliver en ny stor test for holdet i den lange række af svære opgør i Gruppe B. Seneste opgave i gruppespillet var i lørdags, hvor det var de små marginaler, der afgjorde, at vi ikke fik point med hjem fra polske Kielce.

En toppræstation er kravet, hvis vi skal have point i søndagens svære opgør. Vi har dog vist, at vi kan spille op med nogle af verdens allerbedste klubhold. Det vil vi uden tvivl forsøge igen søndag, når vi skal jagte vigtige point i kampen om videre avancement.

Men det er ikke hvem som helst, der kommer på besøg. Det ungarske hold er fyldt med internationale topspillere, hvoraf størstedelen repræsenterer diverse landshold. I målet har de en yderst stærk duo bestående af Roland Mikler og Mirko Alilovic.

På bagspiller positionerne besidder de også stor kvalitet, og her kan bl.a. Momir Ilic, Laszlo Nagy, Kent Robin Tønnesen og turnerings topscorer, Mate Lekai, nævnes.

Ude på fløjene huserer Gasper Marguc, Dragan Gajic, Christian Ugalde og Dejan Manaskov, mens de på stregen råder over bl.a. Andreas Nilsson og kæmpen, Blaz Blagotinsek.

Veszprém indtager i øjeblikket tredjepladsen i gruppen med 11 point for otte kampe. Vi ligger med to point og har tre point op til sjettepladsen, der giver adgang til videre avancement.

Vi har dog ikke opgivet troen på, at vi kan gå videre. Allerede søndag går jagten ind på point, og med en toppræstation kan vi drille ungarerne foran vores trofaste hjemmepublikum i Jutlander Bank Arena. Tidligere på sæsonen mødte vi dem på udebane, og det endte i et 30-24 nederlag i en kamp, hvor vi i flere perioder viste, at vi kan spille op med ungarerne.

Du kan fortsat nå at sikre dig din billet og støtte os i kampen om point i VELUX EHF Champions League. Du kan købe din billet lige her.

Til kampen er vi uden Sebastian Barthold, Arnór Atlason, Tobias Ellebæk og Patrick Wiesmach, der alle fortsat er ude med skader.

Kampen starter kl. 16.50 og dømmes af kroatiske Matija Gubica og Boris Milosevic.
 

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skanderborg AGF Foto: Henrik Hansen

Bredden viste atter sit værd i ny ligasejr

Alle mand kom i aktion fredag aften, da Aalborg Håndbold sendte Skanderborg-AGF hjem med et stensikkert 31-22 nederlag. Mindre end to døgn efter sejren over OTP Bank Pick Szeged i...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-GOG Foto: Henrik Hansen

Dansk landsholdstrup udtaget

Landstræner har fredag formiddag udtaget de spillere, der skal deltage ved landsholdssamlingen 13.-17. marts. Som verdensmestre er Danmark allerede udtaget til OL i paris, og derfor venter der ingen gældende...
Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk information til fredagens kamp mod Skanderborg-AGF

Læs praktisk information til aftenens opgør i Herreligaen mod Skanderborg-AGF i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til aftenens kamp, find dine pladser via linket herunder....

Håndbold i verdensklasse