MicrosoftTeams-image (3)

Erevik lukkede af og Tvedten scorede sejrsmålet

Ole Erevik åbnede EM-kampen mod Slovenien med en redning med hovedet. Det blev indledningen til en stor aften for den norske keeper i en kamp, der bølgede meget frem og tilbage for at slutte med en dramatisk finale og norsk sejr på 28-27.

Erevik holdt målet rent i de første godt 10 minutter, og så førte Norge 6-0. Det holdt ikke, for anført af en veloplagt Zorman gik Slovenien for alvor i gang, og det blev 14-14 ved pausen.

I 2. halveg lvar Slovenien i teten og fik en føring, der tydede på at være afgørende, men efter en kort pause på bænken kom Erevik på banen igen, og så trak han  "gardinet" trukket helt ned og Norge bragte sig igen i spidsen.

Det holdt kampen ud, og 13 sekunder før tid kunne Håvard Tvedten afgjorde kampen ved at score på straffekast mod velspillende slovenske keeper.  Tvedten svigtede ikke og scorede til 28-26.  Det var hans tredje scoring i kampen.

Enorm norsk jubel i denne nøglekamp, der, hvis forudsigelserne holder stik for de resterende kampe, kan bringe Norge og landstræner Robert Hedin i mellemrunden.

Ole Erevik blev af de norske seere kåret som sit holds bedste spiller.

Norge spiller igen onsdag mod Island.

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Mors-Thy Håndbold Foto: Henrik Hansen
Aleks Vlah (15) Aalborg Håndbold

Vlah: Vi skal holde momentum mod BSH

Lørdag eftermiddag venter tredje slutspilskamp, denne gang i Silkeborg mod hjemmeholdet fra Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. Onsdag aften sikrede Aalborg Håndbold sig den anden af to mulige sejre i slutspillets pulje 1,...
02152024 Aalborg_HC Zagreb_1001

Pokalkamp mod Skive tirsdag

Næste runde i pokalturneringen afvikles på tirsdag 16. april, når Aalborg Håndbold gæster 1. divisionsklubben Skive fH. Opgøret er således sjette runde af Santander Cup 2024/25, hvor vinderen avancerer til...
arena-veszprem

Flyv med os til kvartfinalen i Veszprém!

Kom med Aalborg Håndbold og Rejsechefen til Champions League kvartfinalen i Veszprém! Nu har du mulighed for at rejse med holdet med privatfly til den vigtige kvartfinale i Veszprém. Afrejse...

Håndbold i verdensklasse