MicrosoftTeams-image (3)

Et point fra finaleplads

Søndag eftermiddag tager vi turen til Silkeborg, hvor der kl. 16.00 fløjtes til start i 2. DM-semifinale. Og det står helt klart, hvad der er på spil – får vi point booker vi samtidigt en plads i DM-finalen, mens et nederlag vil betyde en 3. og altafgørende semifinale i Jutlander Bank Arena på torsdag.

Med onsdagens forløsende 33-30 sejr over Bjerringbro-Silkeborg har vi givet os selv det bedst mulige udgangspunkt inden søndagens 2. semifinale.

Missionen er dog fortsat langt fra færdiggjort. Vi skal bruge et point søndag eftermiddag i Silkeborg, hvis vi skal udnytte onsdagens sejr og spille os i vores 5. DM-finale på ti år – og ellers skal det hele afgøres torsdag i Aalborg.

Det bliver dog ingen nem opgave at sikre os finalepladsen søndag, når vi gæster en tæt på udsolgt JYSK Arena. De seneste fire indbyrdes opgør i Silkeborg har vi da også måtte rejse tomhændet hjem.

Men den statistik er vi opsatte på at bryde, og vi vil bygge videre på onsdagens overbevisende indsats i Jutlander Bank Arena.

Vi stiger således på bussen mod Silkeborg med ét mål for øjet: At sikre os en plads i DM-finalen.

Til at hjælpe os vil være næsten 200 Aalborg tilhængere, som tager turen med os, og vi er klar til sammen at give den alt i jagten på at sikre os finalepladsen.

Selvom du ikke er med i Silkeborg, har du alligevel mulighed for at følge drengene. Du kan nemlig se kampen direkte på TV2 med kampstart kl. 16.00.
 

vlcsnap-2024-02-22-11h40m18s193

Arnoldsen: Speciel oplevelse i vente fredag aften

Skanderborg-AGF er modstanderen i fredagens opgør i Herreligaen, en kamp hvor Thomas Arnoldsen ser frem til mødet med sine tidligere holdkammerater. Mindre end 48 timer efter sejren over ungarske OTP...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

Arena with light on.

Aalborg Håndbold beklager parkeringsoplevelse

Efter onsdagens kamp mod Pick Szeged opstod der store trafikproblemer på parkeringspladsen bag Gigantium, hvilket Aalborg Håndbold beklager. Dialog med Aalborg Kommune er i gang. En frustreret direktør Jan Larsen...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Forrygende comeback sikrer to vitale point

Et truende nederlag blev på flot fight vendt til sejr på 31-26 over de ungarske mestre fra OTP Bank Pick Szeged. Tre dage efter finalen i Santander Final4 ventede onsdag...

Håndbold i verdensklasse