MicrosoftTeams-image (3)

Europæisk ny-klassiker i årets sidste hjemmekamp

Der bliver fuldt tryk på kedlerne i Sparekassen Danmark Arena, når Aalborg Håndbold tørner sammen med tyske THW Kiel i Machineseeker EHF Champions League torsdag aften. Læs optakt til kampen med cheftræner Stefan Madsen.

Efter søndagens sikre sejr over Skjern Håndbold er fokus nu på returopgøret i Machineseeker EHF Champions League mod tyske THW Kiel, et opgør der for Aalborg Håndbolds vedkommende er blevet i ny-klassisker i europæisk sammenhæng i det holdene torsdag mødes for 10. gang.  

– Vi var glade for præstationen mod Skjern, både i forhold til overskud og udtryk, men også den måde vi fik løst de taktiske udfordringer vi mødte. Det var en flot kamp i begge ender af banen, men vi ved også godt, at der stadig er ting vi kan forfine og gøre bedre, en kamp gør det ikke alene. Nu skal vi ud og følge op på den gode præstation, og tage de mange gode ting fra sejren over Skjern med videre til kampen mod Kiel lyder det onsdag fra cheftræner Stefan Madsen.

– Overordnet handler det om at få evalueret de ting vi lykkedes med, samt de ting vi kan gøre bedre, og det har vi gjort. Vores fokus er 100% på at fortsætte med de ting der lykkedes, for vi ved at det bliver en kamp på højt niveau mod Kiel, og at vi også vil blive udfordret på et højt niveau. Så fokus er på vores eget spil, men vi forbereder os selvfølgelig også på Kiel, alt andet vil være tåbeligt, fortsætter Stefan Madsen.

I starten af november blev første indbyrdes opgør i sæsonens turnering afviklet i Wunderino Arena i Kiel, en kamp der endte 36-36 efter Sebastian Bartholds udligning i de sidste sekunder. Alligevel var det i store dele af kampen Aalborg Håndbold der var i front.

Vi skal gerne have hele Sparekassen Danmark Arena til at boble og koge, så tror jeg bestemt, vi har en god chance for at tage sejren.

– Vi lærte af kampen i Tyskland, at hvis vi skal have succes, så skal vi fjerne en del af deres ankomstfase, ganske som temaet var mod Barça. Kiel har i den fase af spillet et meget voldsomt tryk med to stregspillere, og der må vi sige at de ramte os på duellerne. Så der vil vi gerne afmontere dem og tage farten ud af deres spillere, lyder den spillemæssige analyse fra Stefan Madsen

– Vi fik dog også med os fra kampen, at vi på udebane mod et hold som Kiel kan sidde efter kampen og være irriterede over ikke at få to point. Det skal vi selvfølgelig også have med, og så skal vi gerne have hele Sparekassen Danmark Arena til at til at boble og koge, så tror jeg bestemt vi har en god chance for at tage sejren, afrunder Stefan Madsen.

For fans og tilskuere bliver torsdagens kamp samtidig muligheden for at få et gensyn med den tidligere Aalborg-spiller Sander Sagosen, men samtidig også et kig mod næste sommer, hvor den nuværende Kiel-målmand Niklas Landin får hjemmebane i Sparekassen Danmark Arena. De gode redninger må dog gerne gemmes til den kommende sæson.

Kampstart torsdag aften er kl. 20.45 torsdag aften og opgøret har i flere uger været totalt udsolgt. Har man ikke billet til Sparekassen Danmark Arena kan opgøret følges direkte på TV3 Sport og Viaplay med optakt fra kl. 20.00.

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-BSH  Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold forlænger med Martin Larsen

Den erfarne bagspiller trækker også i sæsonen 2024/2025 i den røde Aalborg Håndbold-trøje, i hvad der bliver hans 11. sæson i klubben. Martin Larsen indledte sin professionelle karriere i Aalborg...
fans1

“Årets Aalborg Håndbold Fan 2023/2024”

Nu er det tid til at kåre sæsonens fan – nominér dine kandidater her! Aalborg Håndbold har mange fans, både i Aalborg, Nordjylland, i hele Danmark – og faktisk også...
EHF Champions League håndbold i Aalborg.

Aalborg Håndbold - Kolstad Håndbold slut 27-25

Billetsalg til Champions League kvartfinale torsdag

Godt 400 billetter til kvartfinale-braget mod ungarske Telekom Veszprém HC sættes torsdag middag til salg. Efter at have sikret andenpladsen i gruppespillet i Machineseeker EHF Champions League er Aalborg Håndbold...

Håndbold i verdensklasse