MicrosoftTeams-image (3)

Fælles støtte til Gestus Nord

Sammen med seks samarbejdspartnere bakker Aalborg Håndbold fremadrettet op om den velgørende forening Gestus Nord, der støtter nordjyske børn og deres familier.

Sammen med samarbejdspartnerne Sparekassen Danmark, Aalborg Portland, Complea, Himmerland Boligforening, AB Catering og Beierholm, gør Aalborg Håndbold det nu muligt for Gestus Nord at invitere et udvalgt barn med familie til hver af Aalborg Håndbolds hjemmekampe.

Her vil det udvalgte barn få æren af at løbe på banen med dagens kampbold, der fremover vil blive placeret på banens midte på en særlig boldholder med Gestus Nords logo synligt for alle.

De seks samarbejdspartnere har således valgt at donere reklamepladsen på boldstanderen til fordel for Gestus Nord med henblik på at kunne udbrede kendskabet og interessen for den velgørende organisation.

– Vi er meget stolte over, at vi sammen med seks gode samarbejdspartnere nu kan støtte op om Gestus Nord og de mange fantastiske tiltag som foreningen giver til børn og unge i hele regionen. At vi samtidig kan være med til at udbrede kendskabet til Gestus Nord, samt give udvalgte børn og familier muligheden for at få en helt unik oplevelse til en af vores hjemmekampe, er blot prikken over i’et, siger Aalborg Håndbolds direktør Jan Larsen.

Det nye velgørende tiltag vil få premiere til lørdagens hjemmekamp i Herreligaen mod BSH, hvor man første gang kamp kan opleve kampbolden blive båret på banen af en af Gestus Nords udvalgte børn.

20231123_Veszprem-Celje_17_Lukas_Sandell

Værd at vide om Telekom Veszprém HC

Bliv klogere på torsdagens ungarske modstander i Champions League kvartfinalen. Vidste du således at… Telekom Veszprém besejrede i fredags på hjemmebane den mangeårige ærkerival Pick Szeged 36-27 i topopgøret i...
Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Norske fløje med ved OL-tests

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med, når Norge spiller tre testkampe i maj. 22 spillere skal repræsentere Norge ved Gjensidige Cup, som afvikles 9.-12. maj i Oslo. Her...
Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Fire mand udtaget til det danske landshold

Landstræner Nicolaj Jakobsen har fire Aalborg Håndbold-spillere med i den danske trup til maj måneds to testkampe. Således er Simon Hald, Mads Hoxer, Thomas Arnoldsen og Niklas Landin alle udtaget...

Håndbold i verdensklasse