MicrosoftTeams-image (3)

Færdigt arbejde i tætpakket Gigantium: Niende sejr i træk

Færdigt arbejde i en tæt pakket Gigantium: 30-21 over Århus Håndbold – og niende sejr i træk er en kendsgerning. En flot præstation med sprudlende angrebsspil i 1. halvleg anført af en utroligt skarpt skydende Johan Jakobsson med otte mål på otte forsøg i de første 30 minutter, stærkt forsvarsspil efter pausen og med en Johan Sjöstrand helt på toppen mellem stængerne.

Det var en meget lige kamp i de første 20 minutter – indtil 9-9 og 11-11, men så bankede Johan Jakobsson fire mål ind på de sidste syv minutter, og vi gik til pausen med føring på 15-12.

Efter pausen lukkede vi helt af i forsvaret samtidig med, at Sjöstrand pillede alt. Århus scorede kun to mål i de første 17 minutter i 2. halvleg, og så førte vi med otte mål. Her tog andre spillere over fra Johan Jakobsson, der missede en del forsøg, men i stedet scorede Slundt, Mads Mensah og Aren i stedet for. Og ikke mindst spillede den unge stregspiller, René nAntonsen, en flot kamp – i miderteforsvaret i hele kampen og i angrebet i det sidste kvarter, hvor han scorede tre mål og fik et straffekast.

Mod slutningen kom også de to unge fløjspillere, Jeppe Green og Nikolaj Lund på banen – Lund som debutant og begge kom på scoringslisten.

Ni sejre i træk, og på fredag går vi efter den 10. i træk, når TMS Ringsted kommer på besøg i Gigantium kl. 19.30.

Fantastisk opbakning af publikum – og vi håber, at de fleste kommer igen på fredag. Det har hele holdet fortjent efter en flot indsats – en rigtig holdindsats.

vlcsnap-2023-10-01-18h29m00s640

Hvem er Fabian Norsten?

Mød vores nye svenske målvogter og hør blandt andet hvad han synes om Aalborg, hvordan han kom i gang med håndbolden som lille, og hvilke ambitioner han har. Sse hele...
GOG3 Landin

Aalborg Håndbold storsejrede over mestrene

Niklas Landin leverede 17 redninger da Aalborg Håndbold på en fantastisk anden halvleg udraderede GOG med hele 33-23 lørdag eftermiddag. Efter onsdagens skuffende nederlag i Ungarn mod Pick Szeged, skulle...
mølle-szeged

Møllgaard: Nu venter en anden turnering og en anden kamp

Lørdag eftermiddag venter et nyt topbrag i Herreligaen, denne gang på udebane mod rivalerne fra GOG. Læs optakt til kampen med Henrik Møllgaard. Efter et skuffende nederlag til OTP Bank...

Håndbold i verdensklasse