MicrosoftTeams-image (3)

Fantastisk 2. halvleg gav sejr på 23-22 over KIF Kolding København

Det, der i 1. halvleg var en tam og meget målfattig afffære, blev i 2. halvleg til et sandt drama, hvor vi vendte billedet fra bagud 20-17 efter et kvarter til føring på 22-20 på syv minutter. Det gav den dejlige sejr på 23-22 efter et medrivende drama i de sidste minutter.

Efter en time out efter et kvarter i 2. halvleg kom forsvaret frem og tacklede flittigt scorende Lukas Karlsson og Lasse Boesen, og så var der lukket af samtidig med, at Johan Sjöstrand, der kom ind efter 13 minutter lukkede helt af – vel at bemærke på klart bedre arbejdsmetoder end Erevik havde haft.

I angrebet udnyttede vi overtals-perioder perfekt, Mads Mensah, Kjelling og Slundt scorede samtidig med, at Tobias Aren var usvigelig sikker på de fire straffekast, vi fik tilkendt.

Vi spillede dårligt i 1. halvleg, men formåede at holde Koldings scoringer nede. Her stod Ole Erevik godt, og selv om vi flere gange var bagud med tre mål kom vi op på 9-9, inden Kolding scorede til 10-9 i halvlegens sidste sekunder.

I begyndelsen af 2. halvleg blev vi ved med at hænge bagefter, selv om vi selv scorede flittigt. Forsvaret kom ikke frem til tacklinger på skytterne, men så vendte det heldigvis.

En herlig og fortjent sejr på fight og vilje. En sejr, der endda blev til uden en sygdomsramt Johan Jakobsson.

Herligt – herligt.

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Norsten & Co. nedlagde Skjern

Første DM-semifinale blev en tæt affære, hvor en storspillende Fabian Norsten var kampafgørende med sine i alt 18 redninger. Mads Hoxer topscorer med syv mål. Efter halvanden uges pause var...
arena-kval-2023-min

Praktisk information til første semifinale

Læs praktiske informationer til aftenens semifinale mod Skjern Håndbold i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til kampen – køb dem via linket herunder. Find billetter...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK  Foto: Henrik Hansen

Antonsen: Vi er meget sultne

Torsdag aften venter den første af tre mulige DM-semifinaler, når Skjern Håndbold gæster Sparekassen Danmark Arena. Læs optakt til kampen med anfører René Antonsen. Når Aalborg Håndbold løber på banen...

Håndbold i verdensklasse