pokaler_header_new

Fantastisk 2. halvleg gav sejr på 23-22 over KIF Kolding København

Det, der i 1. halvleg var en tam og meget målfattig afffære, blev i 2. halvleg til et sandt drama, hvor vi vendte billedet fra bagud 20-17 efter et kvarter til føring på 22-20 på syv minutter. Det gav den dejlige sejr på 23-22 efter et medrivende drama i de sidste minutter.

Efter en time out efter et kvarter i 2. halvleg kom forsvaret frem og tacklede flittigt scorende Lukas Karlsson og Lasse Boesen, og så var der lukket af samtidig med, at Johan Sjöstrand, der kom ind efter 13 minutter lukkede helt af – vel at bemærke på klart bedre arbejdsmetoder end Erevik havde haft.

I angrebet udnyttede vi overtals-perioder perfekt, Mads Mensah, Kjelling og Slundt scorede samtidig med, at Tobias Aren var usvigelig sikker på de fire straffekast, vi fik tilkendt.

Vi spillede dårligt i 1. halvleg, men formåede at holde Koldings scoringer nede. Her stod Ole Erevik godt, og selv om vi flere gange var bagud med tre mål kom vi op på 9-9, inden Kolding scorede til 10-9 i halvlegens sidste sekunder.

I begyndelsen af 2. halvleg blev vi ved med at hænge bagefter, selv om vi selv scorede flittigt. Forsvaret kom ikke frem til tacklinger på skytterne, men så vendte det heldigvis.

En herlig og fortjent sejr på fight og vilje. En sejr, der endda blev til uden en sygdomsramt Johan Jakobsson.

Herligt – herligt.

rene-skud-sparekassen.jpg

Forberedelserne fortsætter: Onsdag aften møder vi Kolstad

Lørdag indledte vi sæsonen med en testkamp mod Mors-Thy Håndbold, og onsdag aften venter næste kamp i forberedelserne mod den kommende sæson. Her kommer norske Kolstad Håndball på besøg i...
fælles-finale-

Alle billetter revet væk til spillerpræsentation 

Samtlige 2.000 pladser til årets spillerpræsentation 22. august bliver udfyldt.  På mindre end to døgn er de i alt 2.000 gratis adgangstegn til årets spillerpræsentation i Sparekassen Danmark Arena blevet...
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg
Aalborg Håndbold-THW Kiel Foto: Henrik Hansen

Voldsom interesse for årets spillerpræsentation

Flere end 1.600 fans har allerede afhentet billet til arrangementet 22. august. I alt kun plads til 2.000 deltagere. Da Aalborg Håndbold mandag kunne melde ud om muligheden for at...