MicrosoftTeams-image (3)

Fantastisk 2. halvleg gav sejr på 23-22 over KIF Kolding København

Det, der i 1. halvleg var en tam og meget målfattig afffære, blev i 2. halvleg til et sandt drama, hvor vi vendte billedet fra bagud 20-17 efter et kvarter til føring på 22-20 på syv minutter. Det gav den dejlige sejr på 23-22 efter et medrivende drama i de sidste minutter.

Efter en time out efter et kvarter i 2. halvleg kom forsvaret frem og tacklede flittigt scorende Lukas Karlsson og Lasse Boesen, og så var der lukket af samtidig med, at Johan Sjöstrand, der kom ind efter 13 minutter lukkede helt af – vel at bemærke på klart bedre arbejdsmetoder end Erevik havde haft.

I angrebet udnyttede vi overtals-perioder perfekt, Mads Mensah, Kjelling og Slundt scorede samtidig med, at Tobias Aren var usvigelig sikker på de fire straffekast, vi fik tilkendt.

Vi spillede dårligt i 1. halvleg, men formåede at holde Koldings scoringer nede. Her stod Ole Erevik godt, og selv om vi flere gange var bagud med tre mål kom vi op på 9-9, inden Kolding scorede til 10-9 i halvlegens sidste sekunder.

I begyndelsen af 2. halvleg blev vi ved med at hænge bagefter, selv om vi selv scorede flittigt. Forsvaret kom ikke frem til tacklinger på skytterne, men så vendte det heldigvis.

En herlig og fortjent sejr på fight og vilje. En sejr, der endda blev til uden en sygdomsramt Johan Jakobsson.

Herligt – herligt.

Felix Claar Barca

Lige ved og næsten i Barcelona

En stærk og disciplineret indsats med føring ved pausen var ikke nok, da de regerende mestre fra Barça trak fra i slutfasen og sejrede 32-26 i egen hule. Felix Claar...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

33-39

Holdopstillinger til aftenens kamp

Se Aalborg Håndbold og Barcas opstillinger til aftenens kamp i Machineseeker EHF Champions League. Her kan du se de to holds opstillinger til aftens kamp, der fløjtes i gang kl....
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-FC Barcelona Foto: Henrik Hansen

Stor udfordring venter torsdag

De regerende mestre fra Barça er torsdag aften modstanderen på udebane i Machineseeker EHF Champions League. Læs optakt til kampen med Mads Hoxer Hangaard. Efter fire kampe i træk med...