pokaler_header_new

Fantastisk comeback sikrede vigtig sejr

Drengene leverede hertil aften en rigtig mandfolkepræstation i en medrivende kamp. Efter at have været bagud med fire mål langt ind i kampen fik vi på fortrinlig vis vendt det til sidst og sikrede os en sejr på 32-29 over Skjern i Jutlander Bank Arena.

Vi kom rigtig fint ud til kampen, og efter fem minutter spil bragte Magnus Saugstrup os i front 4-1.

Større hul formåede vi dog ikke at skabe, og trods flere tremåls-føringer svarede gæsterne hver gang godt igen.

Føringen forblev dog på vores hænder langt ind i en tæt første halvleg, inden vi ramte en dårlig periode mod slutningen, og vores føring i stedet på vekslet til pausestilling på 16-17.

Fra anden halvlegs start fortsatte det med at være en tæt affære. Langsomt begyndte gæsterne dog at trække fra, og med et kvarter igen bragte Skjern sig foran med fire mål.

Vi kæmpede med at finde de rigtige løsninger, men drengene fightede med alt for at hænge på i opgøret – og det skulle vise sig at give pote.

Med ti minutter tilbage var gæsterne fortsat i front med fire, men derfra fik vi virkelig tur i den og leverede en fremragende afslutning.

I målet hev Simon Gade flere afgørende redninger frem i slutfasen, mens vi angrebsmæssigt med 7 mod 6 kom frem til fine muligheder.

Det nød vores unge stregspiller Valdemar Hermansen bl.a. godt af, og han udlignede først til 28-28 og sidenhen til 29-29 efter et flot indhop.

Vores første føring i anden halvleg sørgede Lukas Sandell meget symptomatisk for. Med to minutter tilbage bragte han os på 30-29, og selvsamme Sandell kronede en forrygende indsats med sit 9. mål til stillingen 31-29 med 40 sekunder tilbage.

Angrebet efter fremtvang vi en fejl fra gæsterne, der var nødt til at forcere – og jublen kunne derfor endegyldigt bryde ud, da Sebastian Barthold lukkede kampen med sin scoring til slutresultatet 32-29. Og et på mange måder fantastisk comeback var dermed en realitet efter suveræn fight og vilje hele vejen rundt.

Her til aften var der ligeledes øvrige kampe på programmet i HTH Herreligaen, og resultaterne flaskede sig således, at en i forvejen tæt top 3 blot er blevet endnu tættere.

Vi er nu rykket forbi GOG i tabellen og op på førstepladsen, da vi er bedre indbyrdes – fynboerne har dog en kamp i baghånden. TTH Holstebro er samtidigt blot et enkelt point efter på tredjepladsen. For vores og TTHs vedkommende mangler der to kampe i grundspillet, mens GOG altså mangler tre kampe.

Matchfacts

Aalborg Håndbold målscorere:
Lukas Sandell 9, Sebastian Barthold 6, Felix Claar 5, Valdemar Hermansen 3, Magnus Saugstrup 3, Nikolaj Læsø 3, Mads Christiansen 1, Mark Strandgaard 1, Andreas Holst 1.

Skjern Håndbold målscorere:
Anders Eggert 6, Jonathan Stenbäcken 4, Jesper Konradsson 4, Eivind Tangen 4, Jonathan Würtz 3, Bjarte Myrhol 3, Jonas Tidemand 2, René Rasmussen 2, Oliver Norlyk 1.

Udvisninger:

Aalborg Håndbold: 2 x 2 min.
Skjern Håndbold: 3 x 2 min.

Redninger:

Simon Gade: 6/16 (38 %)
Mikael Aggefors: 3/20 (15 %)

Robin Haug: 12/43 (28 %)
Svend Rughave: 0/1
 

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...