MicrosoftTeams-image (3)

Fantastisk fight og slutspurt rakte ikke til sejr i Super Cup

Et fantastisk come back i kampens sidste kvarter var meget tæt på at give sejren i Super Cup, hvor vi blev båret frem af stort og fantastisk medlevende publikum. Det blev ved lige ved og næsten med et nederlag på 17-16 i en kamp præget af to stærke keepere, Søren Westphal og Kasper Hvidt, to stærke forsvar og to angreb, der endnu mangler noget for at ramme toppen.

Søren Westphal kom på banen efter ca. 20 minutters spil og lukkede hurtigt totalt af over for sine tidligere holdkammerater, så der på 40 minutter kun blev scoret syv mål på ham. Han havde et meget velfungerende forsvar foran sig, hvor der blev kæmpet indædt.

Efter et kvarter i 2. halvleg var der kun scoret seks mål – tre til hvert hold, men så tog nytilkomne Emil Berggren sagen i egen hånd på venstre back og scorede seks mål i det sidste kvarter – det ene flottere end det andet. Vi kom op på 15-14,  16-15 og 17-16 og havde også bolden i det sidste angreb, men fik ikke udlignet.

Kort ind i 2. halvleg blev Sander Sagosen skadet og kunne ikke spille videre.Det betød, at vort angreb, der i forvejen havde det svært over for Koldings stærke forsvar, blev yderligere reduceret, men så tog Berggren fat.

Alt i alt blev der vist  god fight og moral, der er værdifuld frem mod  de kommende kampe.

Næste opgave er 1/8-finalen i pokalturneringen på udebane i Odder på onsdag, og næste hjemmekamp er liga-premieren på lørdag 30. august kl. 15.00 mod Team Tvis Holstebro. 
Køb billetter på www.aalborghaandbold.dk

 

jannick-green

Jannick Green: Knald eller fald kamp

Photo credits: PSG PHOTO I en tæt pulje spår den tidligere Aalborg-målmand kampen til at blive en knald eller fald-kamp for både Aalborg og PSG i jagten på en top...
Merch webshop opslag

Vi fejrer 1. søndag i advent på webshoppen

Hele første søndag i advent kan du få fri fragt på webshoppen når du bestiller for 200 kroner eller mere. Har du endnu ikke sikret dig julegaverne, så har du...
Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...

Håndbold i verdensklasse