pokaler_header_new

Fantastisk fight og slutspurt rakte ikke til sejr i Super Cup

Et fantastisk come back i kampens sidste kvarter var meget tæt på at give sejren i Super Cup, hvor vi blev båret frem af stort og fantastisk medlevende publikum. Det blev ved lige ved og næsten med et nederlag på 17-16 i en kamp præget af to stærke keepere, Søren Westphal og Kasper Hvidt, to stærke forsvar og to angreb, der endnu mangler noget for at ramme toppen.

Søren Westphal kom på banen efter ca. 20 minutters spil og lukkede hurtigt totalt af over for sine tidligere holdkammerater, så der på 40 minutter kun blev scoret syv mål på ham. Han havde et meget velfungerende forsvar foran sig, hvor der blev kæmpet indædt.

Efter et kvarter i 2. halvleg var der kun scoret seks mål – tre til hvert hold, men så tog nytilkomne Emil Berggren sagen i egen hånd på venstre back og scorede seks mål i det sidste kvarter – det ene flottere end det andet. Vi kom op på 15-14,  16-15 og 17-16 og havde også bolden i det sidste angreb, men fik ikke udlignet.

Kort ind i 2. halvleg blev Sander Sagosen skadet og kunne ikke spille videre.Det betød, at vort angreb, der i forvejen havde det svært over for Koldings stærke forsvar, blev yderligere reduceret, men så tog Berggren fat.

Alt i alt blev der vist  god fight og moral, der er værdifuld frem mod  de kommende kampe.

Næste opgave er 1/8-finalen i pokalturneringen på udebane i Odder på onsdag, og næste hjemmekamp er liga-premieren på lørdag 30. august kl. 15.00 mod Team Tvis Holstebro. 
Køb billetter på www.aalborghaandbold.dk

 

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...