MicrosoftTeams-image (3)

Fantastisk fight: Storsejr og vigtige point i slutspillet

En fantastisk fight af hele holdet i samtlige 60 minutter, storspil af Ole Erevik i målet, godt forsvarsspil og disciplineret angrebsspil  satte KIF Kolding København på plads. Vice-mestrene sled og slæbte, men havde ikke midlerne over for et veloplagt hjemmehold, der honorerede den flotte publikumsopbakning med en storsejr.

Ole Erevik var en klasse over kollegaen Kasper Hvidt i den anden ende af banen. Den norske keeper sluttede med en redningsprocent på 53, men var i 1. halvleg oppe på 67 procent, mens Kasper Hvidt endnu havde den første redning til gode og stik mod sædvane blev skiftet ud.

Det var nordmændenes aften. Håvard Tvedten var i overdådigt spillehumør og viste høj klasse med ni mål på 10 forsøg, heraf fire på straffekast. Også Jacob Bagersted strålede angrebsmæssigt med fem scoringer, mens Mads Mensah Larsen havde sværere ved at komme til fadet, bl.a. fordi gæsterne i store perioder gik højt op på ham.

Det blev som ventet en ret målfattig kamp. Ingen mål i de første fem minutter, og vi førte 2-0, inden Kolding reducerede efter otte minutter. Vi holdt teten og kom foran 9-5 og 10-7 ved pausen.

Vi øgede føringen i begyndelsen af 2. halvleg, og vi havde kampen under kontrol. Forsvaret og Erevik havde helt styr på Koldings skytter, og en spiller som Lukas Karlsson kom slet ikke på scoringslisten.

Sejren betyder, at vi rykker op på andenpladsen med tre point for tre kampe, mens Kolding fører med seks point for tre kampe. SønderjyskE og BSV har to point for to kampe. De mødes på lørdag.

I begyndelsen af næste uge fastlægges vores tre sidste kampe i puljen, og så snart det er på plads, kan du læse mere om tidspunkterne her på hjemmesiden.

 
 

end of season sale

End-of-season-sale er nu i gang!

Gør et kup på en lang række merchandise-produkter på vores store udsalg! Klik forbi webshoppen med det samme og spar på alle disse produkter MH24-puden – førpris 199 kr., nu...
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Telekom Veszprem HCFoto: Henrik Hansen

Værd at vide før DM-finalerne

Bliv klar til søndagens første DM-finale. Læs facts og spændende vinkler på opgøret mod Fredericia HK. Det er niende sæson, Aalborg Håndbold har kvalificeret sig til DM-finalerne, hvis man medregner...
fans1

Intet billetsalg til første DM-finale

Der bliver ikke sat billetter til salg til søndagens første DM-finale i Sparekassen Danmark Arena. Søndag aften stod det klart, at Aalborg Håndbold er tilbage i DM-finalen i Herreligaen, hvor...

Håndbold i verdensklasse