pokaler_header_new

Fantastisk resultat: Vi er i 1/8-finalen i Champions League – igen!!!

Vi er i 1/8-finalen i Champions League – for andet år i træk!!!. 

Et stort resultat af Aalborg Håndbold, der igen er blandt de 16 bedste hold i verden. 

Efter en flot indsats og nervepirrende kamp stod der 23-23 på lystavlen i Szeged, da kampen blev fløjtet af, og jublen brød løs i Aalborg Håndbold-lejren. Vi kan det der på udebane i Champions League, hvor vi har hentet seks ud af syv point. Det betyder, at vi slutter på fjerdepladsen i puljen, og skal møde enten Veszprem, FC Barcelona eller THW Kiel. 

Lodtrækningen finder sted på tirsdag i EHF hovedsæde i Wien, og hjemmekampen i 1/8-finalen spilles søndag 15. marts. Udekampen weekenden efter. 

Der lå en flot præstation af hele holdet bag resultatet i Ungarn – noget nær en sensation, for det hører absolut til sjældenhederne, at det stjernespækkede ungarske mandskab sætter point til på hjemmebane. Et resultat, der giver genlyd.

Vort unge hold viste igen meget høj moral. da hjemmeholdet havde det spillemæssige overtag i de første 10 minutter i 2. halvleg. Vi kom bagud med tre mål, og det så svært ud. Vi var bagud 20-18 med 10 minutter tilbage, men så viste spillerne, at de er gjort af et ekstra godt stof. Vi vandt de næste fire minutter med 4-0 og førte så 22-20 med godt seks minutter igen. 

Vi holdt os i front til 22-22 med halvandet minut igen, efter at Barud var blevet ramt af en meget tynd udvisning. Jesper Jensen tog time out med et minut og 10 sekiunder igen. Han dikterede et system med afslutning af Slundt på ydersiden i højre side. Det lykkedes, og Slundt scorede til 23-22 med 50 sekunder igen. 

Vi var fortsat i undertal og med et halvt minut tilbage fik Szeged straffekast, som Balogh scorede på. 20 sekunder igen, hvor vi klogt spillede bolden rundt vel vidende, at resultatet ville sende os videre i Champions League. 

Forud for den nervepirrende 2. halvleg var gået de første 30 minutter, hvor vi var i spidsen indtil fire minutter før tid, hvor det blev 10-9 til hjemmeholdet, inden Emil Berggren udlignede til pause-stillingen. 

En stor aften for Aalborg Håndbold. Alle leverede varen, og det lover godt for det spændende program der venter forude. Først og fremmest ser vi frem mod lodtrækningen i Wien på tirsdag. 

2ED3736B-9DCE-4732-8BD9-F2F1F1D4E564

Helt lige i første testkamp

Lørdag eftermiddag spillede vi sæsonens første testkamp, da vi mødte Mors-Thy Håndbold i Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev. I en kamp hvor holdene skiftedes til at være foran i løbet af...
fælles-jubel-png

Lørdag venter sæsonens første testkamp

Knap to uger efter sæsonens første arbejdsdag venter den første af seks testkampe forud for sæsonen. Vi starter lørdag eftermiddag i Fjerritslev, når der fløjtes til kampstart kl. 13.00 i...
holst-png

Andreas Holst skifter til franske Montpellier

Efter fem år i Aalborg Håndbold fortsætter Andreas Holst sin karriere i Frankrig. Andreas fik muligheden for at søge nye veje grundet begrænset spilletid, og han har de seneste to...