MicrosoftTeams-image (3)

Fantastisk tæt fight og to dejlige point mod Skjern

Taget på Gigantium holder endnu, men det var tæt på at lette helt, da Marcus Mørk ca. 10 sekunder før tid brød igennem i undertal og scorede til 27-25. En dejlig og fortjent sejr over Skjern Håndbold, men en rigtig herrefight, som begge hold havde stor ære af og blev så tæt til sidst, at vi var tæt på at miste det ene point.

Sejren betyder, at vi nu har helt kontakt til Skjern og KIF Kolding København i toppen af ligaen.

Vi fik den bedst tænkelige start på kampen og kom foran 10-4 efter et kvarter, men så begyndte vi at begå tekniske fejl og lukkede Skjern ind i kampen igen ved 10-9 efter 19 minutter. Vi fik spillet stabiliseret igen og gik til pausen foran 16-12.

Mads Mensah Larsen, Håvard Tvedten og Johan Jakobsson var godt skydende, og Ole Erevik tog flot fra i målet.

Efter pausen spillede vi knapt så godt, og føringen skiftede med to til fire mål. Vi førte 24-20 efter 16 minutter, men scorede så ikke de næste 10 minutter. Den scoringspause benyttede Skjern (læs: Henrik Møllgaard) til at udligne til 24-24. Vi kom på 26-24 med to minutter tilbage, men alligevel syntes sejren ikke hjemme, og Bagersted blev ramt af sin tredje udvisninger.

Undervejs var Richard Kappelin på mål ved to straffekast, og først klarede han Lasse Mikkelsens skud og dernæst ramte Morten Balling stolpen.

Vi havde bolden i det sidste minut, og efter hård kamp om bolden flere gange havnede den hos Marcus Mørk, der gik fri i venstre side og scorede på Tim Winckler, der ellers havde stået en flot 2. halvleg.

Dejligt at vinde – og det bedst tænkelige udgangspunkt før Champions League-kampen mod SG Flensburg-Handewitt på søndag.

Her må taget gerne lette igen.

 

EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Telekom Veszprem HCFoto: Henrik Hansen

Værd at vide før DM-finalerne

Bliv klar til søndagens første DM-finale. Læs facts og spændende vinkler på opgøret mod Fredericia HK. Det er niende sæson, Aalborg Håndbold har kvalificeret sig til DM-finalerne, hvis man medregner...
fans1

Intet billetsalg til første DM-finale

Der bliver ikke sat billetter til salg til søndagens første DM-finale i Sparekassen Danmark Arena. Søndag aften stod det klart, at Aalborg Håndbold er tilbage i DM-finalen i Herreligaen, hvor...
Skjern 2-8

Ny sejr sender Aalborg Håndbold i DM-finalen!

Aalborg Håndbold viste stor kynisme, da man i anden semifinale mod Skjern Håndbold sejrede med 34-25 søndag. Hansen, Nilsson og Hoxer med hver seks mål. Med en sejr i ryggen...

Håndbold i verdensklasse