pokal header web

Fed fredag: Black Friday og Jubilæumsmagasin

 
Den kommende weekend starter godt. Vi har skarpe Black Friday tilbud på vores merchandise, mens fredag samtidigt er dagen, hvor vores 10-års jubilæumsmagasin udkommer.
 
Trænger du til nyt Aalborg Håndbold merchandise? Eller mangler du måske julegaven til den håndboldinteresserede? Så er det en rigtig god idé at sidde klar ved tasterne på vores webshop fredag mellem kl. 00.00 og kl. 23.59!
 
vores webshop liner vi nemlig op med skarpe Black Friday tilbud – du får bl.a. gratis tryk med navn + nummer, når du køber en spillertrøje, mens du på udvalgte varer kan spare helt op til 60%!
 
Du har også mulighed for at kigge ud i Jutlander Bank Arena, Gigantium i morgen fredag mellem kl. 08.00 og kl. 15.00, hvor vi har åbnet vores merchandisebod, og du kan derfor få de skarpe Black Friday tilbudsvarer med hjem samme dag – vi har desuden masser af kaffe på kanden, så kig endelig forbi! 
 
AALBORG HÅNDBOLDS JUBILÆUMSMAGASIN
 
Fredag er også dagen, hvor vores 10-års jubilæumsmagasin udkommer. Magasinet er fyldt med spændende indhold fra klubbens 10 første leveår, og der er bl.a. stillet skarpt på flere af de personer og spillere, der har sat et særligt præg på Aalborg Håndbold gennem tiden – samt meget, meget mere.
 
Køber du merchandise online på vores webshop fredag, vil du kvit og frit få et jubilæumsmagasin med i købet. Magasinet kan ligeledes afhentes kvit og frit i vores merchandisebod på fredag, mens det desuden også kan afhentes gratis efterfølgende på vores kontor i Gigantium og i forbindelse med vores hjemmekampe frem til jul.

 

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Kampprogram for Champions League-gruppespillet fastlagt

De 14 kampe i gruppespillet er nu fastlagt. Aalborg Håndbold indleder på hjemmebane mod de franske vicemestre fra HBC Nantes. Efter lodtrækningen til gruppespillet for et par uger siden er...
Aalborg Håndbold (DAN)- Telecom Veszprém (HUN) 2. kvartfinale i Champions League.

Aleks Vlah med Slovenien til OL

Det slovenske landshold til sommerens olympiske lege er i dag blevet udtaget, blandt andet med Aleks Vlah i truppen. Den sympatiske slovener bliver dermed den 9. spiller fra Aalborg Håndbold...
Mads HOXER HANGAARD, Ceremony, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 09.06.2024, Mandatory Credit © Axel Heimken / kolektiff

Skadet Hoxer udgår af OL-truppen

En pådraget ankelskade under landsholdets træning holder Mads Hoxer ude af de kommende Olympiske Lege. Skadens endelige omfang er endnu ikke fastlagt, men dog var den alvorlig nok til at...

Håndbold i verdensklasse