pokaler_header_new

Fed fredag: Black Friday og Jubilæumsmagasin

 
Den kommende weekend starter godt. Vi har skarpe Black Friday tilbud på vores merchandise, mens fredag samtidigt er dagen, hvor vores 10-års jubilæumsmagasin udkommer.
 
Trænger du til nyt Aalborg Håndbold merchandise? Eller mangler du måske julegaven til den håndboldinteresserede? Så er det en rigtig god idé at sidde klar ved tasterne på vores webshop fredag mellem kl. 00.00 og kl. 23.59!
 
vores webshop liner vi nemlig op med skarpe Black Friday tilbud – du får bl.a. gratis tryk med navn + nummer, når du køber en spillertrøje, mens du på udvalgte varer kan spare helt op til 60%!
 
Du har også mulighed for at kigge ud i Jutlander Bank Arena, Gigantium i morgen fredag mellem kl. 08.00 og kl. 15.00, hvor vi har åbnet vores merchandisebod, og du kan derfor få de skarpe Black Friday tilbudsvarer med hjem samme dag – vi har desuden masser af kaffe på kanden, så kig endelig forbi! 
 
AALBORG HÅNDBOLDS JUBILÆUMSMAGASIN
 
Fredag er også dagen, hvor vores 10-års jubilæumsmagasin udkommer. Magasinet er fyldt med spændende indhold fra klubbens 10 første leveår, og der er bl.a. stillet skarpt på flere af de personer og spillere, der har sat et særligt præg på Aalborg Håndbold gennem tiden – samt meget, meget mere.
 
Køber du merchandise online på vores webshop fredag, vil du kvit og frit få et jubilæumsmagasin med i købet. Magasinet kan ligeledes afhentes kvit og frit i vores merchandisebod på fredag, mens det desuden også kan afhentes gratis efterfølgende på vores kontor i Gigantium og i forbindelse med vores hjemmekampe frem til jul.

 

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...