MicrosoftTeams-image (3)

Fed fredag: Black Friday og Jubilæumsmagasin

 
Den kommende weekend starter godt. Vi har skarpe Black Friday tilbud på vores merchandise, mens fredag samtidigt er dagen, hvor vores 10-års jubilæumsmagasin udkommer.
 
Trænger du til nyt Aalborg Håndbold merchandise? Eller mangler du måske julegaven til den håndboldinteresserede? Så er det en rigtig god idé at sidde klar ved tasterne på vores webshop fredag mellem kl. 00.00 og kl. 23.59!
 
vores webshop liner vi nemlig op med skarpe Black Friday tilbud – du får bl.a. gratis tryk med navn + nummer, når du køber en spillertrøje, mens du på udvalgte varer kan spare helt op til 60%!
 
Du har også mulighed for at kigge ud i Jutlander Bank Arena, Gigantium i morgen fredag mellem kl. 08.00 og kl. 15.00, hvor vi har åbnet vores merchandisebod, og du kan derfor få de skarpe Black Friday tilbudsvarer med hjem samme dag – vi har desuden masser af kaffe på kanden, så kig endelig forbi! 
 
AALBORG HÅNDBOLDS JUBILÆUMSMAGASIN
 
Fredag er også dagen, hvor vores 10-års jubilæumsmagasin udkommer. Magasinet er fyldt med spændende indhold fra klubbens 10 første leveår, og der er bl.a. stillet skarpt på flere af de personer og spillere, der har sat et særligt præg på Aalborg Håndbold gennem tiden – samt meget, meget mere.
 
Køber du merchandise online på vores webshop fredag, vil du kvit og frit få et jubilæumsmagasin med i købet. Magasinet kan ligeledes afhentes kvit og frit i vores merchandisebod på fredag, mens det desuden også kan afhentes gratis efterfølgende på vores kontor i Gigantium og i forbindelse med vores hjemmekampe frem til jul.

 

Lemvig2

Første pointtab en realitet

Efter en energiforladt indsats på udebane mod Lemvig-Thyborøn måtte Aalborg Håndbold lørdag eftermiddag nøjes med uafgjort 30-30 i Herreligaen. Lørdag eftermiddag var Lemvig-Thyborøn Håndbold næste udfordring for Aalborg Håndbold i...
BF Nordjyske Wallpaper (skin) 2560 x 1440

Black Week starter fredag på webshoppen

Fredag, lørdag og søndag er der Black Week på webshoppen, ligesom der fredag fra 9-15 er åbent i Sparekassen Danmark Arena. Her kan man købe de flotte Black Edition spillertrøjer...
Preseason Kamp 

Aalborg Håndbold SG Flensburg Hadewitt
Foto: Henrik Hansen
Patrick Wiecmach (4) Aalborg Håndbold

Wiesmach: Vi ved de kommer med alt de ejer og har

Lørdag eftermiddag går turen til Lemvig-Thyborøn, hvor hjemmeholdet er værter i 14. spillerunde i Herreligaen. Patrick Wiesmach ser her frem mod opgøret. Efter onsdagens thriller mod THW Kiel i Machineseeker...

Håndbold i verdensklasse