pokaler_header_new

Fed kulisse venter fredag aften

Der kommer fuld tryk på kedlerne, når vi fredag aften åbner dørene til ligahåndbold med besøg fra Lemvig-Thyborøn. Vi forventer rigtig mange mennesker og opfordrer derfor alle til at komme i god tid.

Mere end 4.000 har allerede sikret sig adgang til vores næstsidste hjemmekamp i grundspillet, og der venter et spændende opgør, når startfløjtet lyder fredag aften kl. 18.30.

– Vi glæder os over, at Jutlander Bank Arena endnu engang bliver fyldt til bristepunktet. Det bliver en spændende kamp, og vi har hårdt brug for sejren for at holde os til helt i toppen. Udenfor banen venter os også en stor dag med næsten 1.000 spisende gæster og fuld knald på lægterne, siger direktør Jan Larsen.

Selvom der er rigtig stor interesse om fredagens kamp, så er der fortsat ledige billetter tilbage. Skynd dig derfor forbi vores billetshop og få fat i din billet.

I kan med fordel læse mere om parkeringsforholdene lige her, og så opfordrer vi som tidligere nævnt alle til at møde op i god tid.

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...