pokaler_header_new

Femte sejr af fem mulige i træningskampe

Aalborg Håndbold sikrede sig onsdag aften sæsonens femte sejr ud af fem mulige i træningskampe. Det skete, da Århus Håndbold blev besejret 32-27 i god træningskamp i Hammel Idrætscenter. Århus førte 16-15 ved pausen.

Specielt 2. halvleg var opløftende for Aalborg Håndbold. Vi lukkede kun 11 mål ind. Det skyldes ikke mindst godt målmandsspil af tredjekeeper Rasmus Bech, der netop er rykket op som seniorspiller. Søren Pedersen og Ole Erevik spillede hver et kvarter i 1. halvleg, mens Bech stod hele 2. halvleg.

Aalborg Håndbold var uden Jacob Bagersted, der døjer med et overstræk i albuen, mens Århus var uden Mads Lind. To u 18-spillere, Martin Kjærgaard og Simon Hald, afløste Bagersted i både forsvar og angreb og gjorde det flot – med henholdsvis fire og tre scoringer.

Århus Håndbold var dominerende i 1. halvleg og førte fortjent 16-15 ved pausen. Tre hurtige mål af Simon Hald og et af en veloplagt Jonas Larholm bragte Aalborg Håndbold foran 19-16 i begyndelsen af 2. halvleg. Det blev 23-23, men derfra trak de røde-hvide fra med fire mål – en føring, der holdt kampen ud.

Begge hold skiftede flittigt ud, men uanset formation lykkedes det at etablere et bevægeligt og solidt forsvar i 2. halvleg. Århus-holdets eneste farlige våben var som ofte før Toke Holst.

Målscorere for Aalborg Håndbold: Jonas Larholm 9 (3), Henrik Møllgaard 4, Johan Jakobsson 4, Martin Kjærgaard 4, Simon Hald 3, Håvard Tvedten 3 (1), Rasm us Carlsen 2, Kristian Kjelling 2 og Jan Lennartsson 1.

Vores trup tager nu på et træningsophold i Fåborg, hvor der fredag aften spiller mod det lokale 1. divisionshold, der netop har skiftet navn til HC Fyn.

arena-kval-png.png

Tilmeldingen er åben til Develop Camp Efterår 2022

Vil du trænes af nogle af landets bedste trænere? Og drømmer du om at blive en bedre håndboldspiller? Så har du nu muligheden!Vi har netop åbnet for tilmeldingen til en...
flodman-profil

Andreas Flodman fuldender trekløveret fra Alingsås

Der var én, der var to, og nu er der tre spillere i Aalborg Håndbolds trup, der kommer fra den samme svenske klub, Alingsås. Først kom Mikael Aggefors i 2016,...
681F137B-CD5C-4FDA-B369-C5D408FA293A

Sejr i nordisk testkamp

Onsdag aften bød på et spændende nordisk brag, da vi tørnede sammen med Kolstad Håndball i en testkamp. Vi trak os sejrrigt ud af opgøret med slutcifrene 28-23 efter en...