MicrosoftTeams-image (3)

Femte sejr i træk trods kollaps mod slutningen

Med en føring på 20-12 efter godt 42 minutters spil syntes sejren hjemme, men et scorings black out på 11 minutter forplantede sig til usikkerhed i forsvaret, og så stod der lige pludseling kun 20-19 på måltavlen med syv minutter tilbage.

På mål af Martin Larsen og Buster Juul til 22-19 kom vi tæt på sejren, og vi hev de to point hjem med sejr på 23-21.

Femte sejr på stribe, og vi er fortsat på førstepladsen i Boxer Herreligaen.

Forud var gået en kamp, som vi styrede helt og holdent mod et sønderjysk mandskab, der havde det svært over for vort forsvar og en stærkt spillende Andreas Palicka. Føringen på 12-7 ved pausen var ikke et mål for stort, og vi havde lige så let ved at udbygge føringen i de første 12 minutter af 2. halvleg.

Palicka fortsatte storspillet og reddede bl.a. tre ud af fire straffekast. I angrebet var Buster Juul igen scoringssikker fra venstre fløj og på straffekast. Da angrebsspillet fik i stå, spillede vi for meget sidelæns, og det blev til individuelle forsøg i stedet for godt opsat spil, som vi havde vist indtil da.

Morten Slundt måtte melde fra lige fra kampstart med betændelse i den ene fod, mens Emil Berggren endnu ikke kan spille i angrebet på grund af en skadet hånd. Han var dog med lidt i forsvaret i de sidste minutter af kampen.

En sejr er en sejr, men der er noget at samle op på til træningerne torsdag og fredag, inden vi tager imod HC Midtjylland lørdag kl. 15.00 i Jutlander Bank Arena.

 

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Norsten & Co. nedlagde Skjern

Første DM-semifinale blev en tæt affære, hvor en storspillende Fabian Norsten var kampafgørende med sine i alt 18 redninger. Mads Hoxer topscorer med syv mål. Efter halvanden uges pause var...
arena-kval-2023-min

Praktisk information til første semifinale

Læs praktiske informationer til aftenens semifinale mod Skjern Håndbold i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til kampen – køb dem via linket herunder. Find billetter...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK  Foto: Henrik Hansen

Antonsen: Vi er meget sultne

Torsdag aften venter den første af tre mulige DM-semifinaler, når Skjern Håndbold gæster Sparekassen Danmark Arena. Læs optakt til kampen med anfører René Antonsen. Når Aalborg Håndbold løber på banen...

Håndbold i verdensklasse