pokaler_header_new

Femte sejr i træk trods kollaps mod slutningen

Med en føring på 20-12 efter godt 42 minutters spil syntes sejren hjemme, men et scorings black out på 11 minutter forplantede sig til usikkerhed i forsvaret, og så stod der lige pludseling kun 20-19 på måltavlen med syv minutter tilbage.

På mål af Martin Larsen og Buster Juul til 22-19 kom vi tæt på sejren, og vi hev de to point hjem med sejr på 23-21.

Femte sejr på stribe, og vi er fortsat på førstepladsen i Boxer Herreligaen.

Forud var gået en kamp, som vi styrede helt og holdent mod et sønderjysk mandskab, der havde det svært over for vort forsvar og en stærkt spillende Andreas Palicka. Føringen på 12-7 ved pausen var ikke et mål for stort, og vi havde lige så let ved at udbygge føringen i de første 12 minutter af 2. halvleg.

Palicka fortsatte storspillet og reddede bl.a. tre ud af fire straffekast. I angrebet var Buster Juul igen scoringssikker fra venstre fløj og på straffekast. Da angrebsspillet fik i stå, spillede vi for meget sidelæns, og det blev til individuelle forsøg i stedet for godt opsat spil, som vi havde vist indtil da.

Morten Slundt måtte melde fra lige fra kampstart med betændelse i den ene fod, mens Emil Berggren endnu ikke kan spille i angrebet på grund af en skadet hånd. Han var dog med lidt i forsvaret i de sidste minutter af kampen.

En sejr er en sejr, men der er noget at samle op på til træningerne torsdag og fredag, inden vi tager imod HC Midtjylland lørdag kl. 15.00 i Jutlander Bank Arena.

 

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...