MicrosoftTeams-image (3)

Femte sejr i træk trods kollaps mod slutningen

Med en føring på 20-12 efter godt 42 minutters spil syntes sejren hjemme, men et scorings black out på 11 minutter forplantede sig til usikkerhed i forsvaret, og så stod der lige pludseling kun 20-19 på måltavlen med syv minutter tilbage.

På mål af Martin Larsen og Buster Juul til 22-19 kom vi tæt på sejren, og vi hev de to point hjem med sejr på 23-21.

Femte sejr på stribe, og vi er fortsat på førstepladsen i Boxer Herreligaen.

Forud var gået en kamp, som vi styrede helt og holdent mod et sønderjysk mandskab, der havde det svært over for vort forsvar og en stærkt spillende Andreas Palicka. Føringen på 12-7 ved pausen var ikke et mål for stort, og vi havde lige så let ved at udbygge føringen i de første 12 minutter af 2. halvleg.

Palicka fortsatte storspillet og reddede bl.a. tre ud af fire straffekast. I angrebet var Buster Juul igen scoringssikker fra venstre fløj og på straffekast. Da angrebsspillet fik i stå, spillede vi for meget sidelæns, og det blev til individuelle forsøg i stedet for godt opsat spil, som vi havde vist indtil da.

Morten Slundt måtte melde fra lige fra kampstart med betændelse i den ene fod, mens Emil Berggren endnu ikke kan spille i angrebet på grund af en skadet hånd. Han var dog med lidt i forsvaret i de sidste minutter af kampen.

En sejr er en sejr, men der er noget at samle op på til træningerne torsdag og fredag, inden vi tager imod HC Midtjylland lørdag kl. 15.00 i Jutlander Bank Arena.

 

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Intens herrefight endte med dukkert

I et vaskeægte topbrag, der bølgede frem og tilbage, måtte Aalborg Håndbold se sig slået af Paris Saint-Germain, der i slutfasen hentede en firemåls-føring og sejrede 32-30. I hvad der...
Parkering oversigt

Kom i god tid i aften

Grundet tidligt kamptidspunkt, samt trafik- og vejrforhold opfordrer vi alle til at komme i ekstra god tid til aftenens Champions League-opgør mod Paris Saint-Germain i Sparekassen Danmark Arena. Samtlige billetter...
Aalborg Håndbold - Lemvig Thyborøn Håndbold.

Praktiske informationer til torsdag aftens Champions League-kamp

Bliv klædt på til aftenens kamp med praktiske informationer om opgøret mod Paris Saint-Germain. Billetter Kampen er helt udsolgt. Skulle enkelte billetter blive frigivet fra sæsonkortholdere eller samarbejdspartnere vil de...

Håndbold i verdensklasse