MicrosoftTeams-image (3)

Fin åbning på 2020 med storsejr

I dag spillede vi årets første kamp, da vi mødte Hjørring. Det blev en rigtig fin start på 2020 med en sejr på 39-25 i et opgør, hvor der var masser af minutter til alle kampklare spillere. Dagens største og bedste nyhed var dog, at Ómar Ingi Magnússon igen var tilbage på banen.

Hjørring huserer til dagligt i 3. division, men de bed rigtig godt fra sig i kampens åbning. Hjemmeholdet spillede sig således til en føring på 4-2 i kampens indledning.

Langsomt fik vi dog bedre styr på spillet, og med en velsmurt kontramaskine begyndte vi at løbe fra hjemmeholdet.
En føring i Hjørrings favør blev derfor hurtig vendt til vores fordel, og til pause kunne vi gå til foran 21-12.

I store dele af kampen blev der roteret meget fra bænken, og der var således masser af minutter i benene til alle mand. 

Vi fastholdte dog en god koncentration kampen igennem på vej mod et slutresultat på 39-25.

Dagens store historie var comeback’et til Ómar, der har siddet ude siden sidste sæsons semifinaleserie. Han fik cirka et kvarters spilletid, hvor det blev til en enkelt scoring og flere fine assists.

Aftenens opgør bød også på masser af spilletid til flere af de unge spillere, som alle gjorde en god figur. Bagspiller Victor Kløve og fløjspiller Mikkel Lang var med fra U17-holdet, mens målmand Søren Brunsborg og bagspiller Jakob Wolf var med fra U19-holdet.

Til sidst skal der lyde en stor tak og ros til hjemmeholdet for et rigtig fint værtskab. Der var masser af mennesker på plads i Park Vendia, og de flere hundrede fremmødte skabte en flot kulisse omkring aftenens testkamp. 

Aalborg Håndbold målscorere:
Buster Juul 7, Mark Strandgaard 6, Sebastian Barthold 6, Mads Christiansen 4, René Antonsen 3, Benjamin Jakobsen 3, Mikkel Lang 3, Victor Kløve 3, Tobias Ellebæk 2, Jakob Wolf 1, Ómar Ingi Magnússon 1.

Hjørring Håndbold målscorere:
Oliver Prince 6, Nicolai Leth Klinge 4, Niels Jacob Thing 3, Niklas Byskov 3, Frank Pedersen 3, Lasse Nørkjær 2, Sebastian Helledie 2, Sigurt Leth Klinge 1, Magnus Rasmussen 1. 

vlcsnap-2024-02-22-11h40m18s193

Arnoldsen: Speciel oplevelse i vente fredag aften

Skanderborg-AGF er modstanderen i fredagens opgør i Herreligaen, en kamp som Thomas Arnoldsen i sær ser frem til mod sin tidligere holdkammerater. Mindre end 48 timer efter sejren over ungarske...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

Arena with light on.

Aalborg Håndbold beklager parkeringsoplevelse

Efter onsdagens kamp mod Pick Szeged opstod der store trafikproblemer på parkeringspladsen bag Gigantium, hvilket Aalborg Håndbold beklager. Dialog med Aalborg Kommune er i gang. En frustreret direktør Jan Larsen...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Forrygende comeback sikrer to vitale point

Et truende nederlag blev på flot fight vendt til sejr på 31-26 over de ungarske mestre fra OTP Bank Pick Szeged. Tre dage efter finalen i Santander Final4 ventede onsdag...

Håndbold i verdensklasse