pokaler_header_new

Fin åbning på 2020 med storsejr

I dag spillede vi årets første kamp, da vi mødte Hjørring. Det blev en rigtig fin start på 2020 med en sejr på 39-25 i et opgør, hvor der var masser af minutter til alle kampklare spillere. Dagens største og bedste nyhed var dog, at Ómar Ingi Magnússon igen var tilbage på banen.

Hjørring huserer til dagligt i 3. division, men de bed rigtig godt fra sig i kampens åbning. Hjemmeholdet spillede sig således til en føring på 4-2 i kampens indledning.

Langsomt fik vi dog bedre styr på spillet, og med en velsmurt kontramaskine begyndte vi at løbe fra hjemmeholdet.
En føring i Hjørrings favør blev derfor hurtig vendt til vores fordel, og til pause kunne vi gå til foran 21-12.

I store dele af kampen blev der roteret meget fra bænken, og der var således masser af minutter i benene til alle mand. 

Vi fastholdte dog en god koncentration kampen igennem på vej mod et slutresultat på 39-25.

Dagens store historie var comeback’et til Ómar, der har siddet ude siden sidste sæsons semifinaleserie. Han fik cirka et kvarters spilletid, hvor det blev til en enkelt scoring og flere fine assists.

Aftenens opgør bød også på masser af spilletid til flere af de unge spillere, som alle gjorde en god figur. Bagspiller Victor Kløve og fløjspiller Mikkel Lang var med fra U17-holdet, mens målmand Søren Brunsborg og bagspiller Jakob Wolf var med fra U19-holdet.

Til sidst skal der lyde en stor tak og ros til hjemmeholdet for et rigtig fint værtskab. Der var masser af mennesker på plads i Park Vendia, og de flere hundrede fremmødte skabte en flot kulisse omkring aftenens testkamp. 

Aalborg Håndbold målscorere:
Buster Juul 7, Mark Strandgaard 6, Sebastian Barthold 6, Mads Christiansen 4, René Antonsen 3, Benjamin Jakobsen 3, Mikkel Lang 3, Victor Kløve 3, Tobias Ellebæk 2, Jakob Wolf 1, Ómar Ingi Magnússon 1.

Hjørring Håndbold målscorere:
Oliver Prince 6, Nicolai Leth Klinge 4, Niels Jacob Thing 3, Niklas Byskov 3, Frank Pedersen 3, Lasse Nørkjær 2, Sebastian Helledie 2, Sigurt Leth Klinge 1, Magnus Rasmussen 1. 

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...